Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Κώστα Σεζένια



Οφείλουμε και εμείς να δώσουμε συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή της Δάφνης Σεζένια, για αυτή του την ενέργεια, η οποία θα μείνει στα ποδοσφαιρικά Ελληνικά χρονικά ως ύψιστο δείγμα fair play. Το ότι φόρεσε μία ωραία «ρόμπα» στον διαιτητή Ευστρατίου (και αυτός θα μείνει στην ιστορία), ο οποίος μάλιστα επέμεινε ότι έχει δίκιο ας μην το σχολιάσουμε.





Σαν ποδόσφαιρο το νησί ακούστηκε με τον ωραιότερο τρόπο. Σαν διαιτησία έγινε «ρόμπα» σαν αυτή που της φόρεσε πανάξια ο Σεζένιας.

Και βέβαια το αλάθητο του «Πάπα» που υπάρχει με τους διαιτητές στην Χίο αλλού δεν υπάρχει. Δεν είναι ντροπή ένας διαιτητής κύριε Μαχαίρα να παίρνει πίσω ένα σφύριγμα αν έχει κάνει λάθος διότι το λάθος είναι ανθρώπινο. Να τους το διδάξετε κύριε μέντορα.

Δείξτε και στους συναδέλφους σας αυτό το βίντεο, μπας βάλουν λίγο νεράκι στο κρασάκι τους και πάψουν να το παίζουν αλάνθαστοι. Το τελευταίο καιρό έχετε δώσει σε πάρα πολλούς την εντύπωση ότι έχετε καβαλήσει πολύ άγρια το καλάμι και προσέξετε μην γίνει κανένα ατύχημα. 


Υ.Γ. Οσονούπω θα επανέλθουμε με το ανέκδοτο που λέγετε «μονομελής» Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣ Χίου διότι εξακολουθεί να «κεντάει».

7 σχόλια:

  1. RE OTI KAI NA KANOYN OSI EINAI TZAMPA O KAFES STO SOYENO AYTOYS THA YPOSTHRIZOYN TA KORAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντροπη δεν εχεις καμία δουλειά εσύ να προβάλεις τι εκανε ο δαφώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΔΑΦΝΟΥΣΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΣΕΖΕΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ ΠΕΝΑΛΤΥ) ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α ρε κουφάλες Δαφνούσοι...... Δίκιο έχουν ρε σεις οι 11:27 και 11:28. ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΑΝΤΟΥ. Όλα δικά σας είναι όλες οι ιστοσελίδες, τα κανάλια και ότι άλλο το πρόβαλαν τα ελέγχει η Δάφνη και ολοι πίνουν τσάμπα καφέ από το Sueno.
    Τι κόμπλεξ έχουν ρε πούστη μου μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή