Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ατρόμητος – Ελάτα 3-0



Άνετα ο Ατρόμητος ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελάτα την οποία και νίκησε με 3-0. Καλύτερος σε ολο τον αγώνα ήθελε το τρίποντο για να πάει με άριστη ψυχολογία στο ντέρμπι με την Δάφνη. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Παντελής Σούκας που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδος του στο δεύτερο ημίχρονο (60΄, 67΄(πεν.), 72΄).  

Όσον αφορά τον επερχόμενο ντέρμπι με την Δάφνη, ακούγονται πολλά και διάφορα είτε για το γήπεδο είτε για την ημερομηνία διεξαγωγής του. Τα πανηγύρια στα χωριά, το Δόξα – Άτλας, όπως επίσης οι προγραμματισμοί και οι υποχρεώσεις των ομάδων, δυσκολεύουν την υπόθεση να γίνει το ματς το ερχόμενο Σάββατο.

Για να γίνει το Σάββατο θα πρέπει η γηπεδούχος Δάφνη να δεχθεί ως έδρα  την Καλλιμασιά, το οποίο σύμφωνα  με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν επιθυμεί. Πιθανή ημερομηνία που ακούστηκε για να γίνει ο αγώνας, αν δεν γίνει το ερχόμενο Σάββατο, θα είναι στις 5 Μαρτίου. 

2 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΙ ΛΑΤΟΥΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΛΕΟΣ
    ΤΑ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παραπονα ειναι της μοδας.Ολοι για ολους και παντου. Πες μια ομαδα που δεν εχει παραπονα σχεδον καθε βδομαδα ειτε κερδισει ειτε χασει? Ακόμα και ο βαζελος είχε σήμερα που επαιζε με τα δευτερα του Εργοτελη, η Ελάτα δεν θα έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή