Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ατρόμητος - Ηρακλής 2-1



Την σημαντικότερη ως τώρα νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ατρόμητος που τον έφερε επικεφαλή στην βαθμολογία. Στον αγώνα με τον Ηρακλή εκείνο που θα μετρούσε θα ήταν η ουσία και η αποτελεσματικότητα. Είχε και τα δύο και κέρδισε δίκαια. Στο χέρι του είναι πλέον ή μάλλον στα πόδια του να διατηρηθεί εκεί μέχρι το τέλος καθώς καμία από τις διεκδικήτριες δεν δείχνει καλύτερή του. 



3 σχόλια:

  1. δεν σου τα ειπαν καλα γιωργο.σπηριαδης εβαλε πολυ το χερακι του ρωτα κανα ουδετερο.τωρα για την συνεχεια θα δειξει.και κατι ακομα ζενιωδης απαραδεκτος εβριζε αντιπαλους ποδοσφαιριστες κριμα και εχει παιξει ποδοσφιαρο.κριμα και για τον ατρομιτο δεν του ταιριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα? Τι δεν μου ειπαν καλα? Εγώ έγραψα ένα σχόλιο το οποίο νομίζω λέει το ζουμί. Πουδιαφωνείς? Τα παράπονα στον Πικούνη. Αν έχεις παράπονα μπορω να τα δεχτω για το ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ που ειδα και εγραψα στην ΑΛΗΘΕΙΑ και δημοσιεύτηκε πάνω από το ρεπορταζ του Πικουνη.
      Γ.Ρ.

      Διαγραφή
  2. βρε μαμιακα ο ζενιωδης καλα του εκανε ..χτυπησε τον μερκουρη εκτος φασης και τον εβρισε μετα..εσπασε την μυτη του νυκτα με αγκωνια εκτος φασης και δεν ζητησε ουτε συγνωμη ο κοπριτης ...και απο οτι ειδα μετα ο ζενιω ζητησε και συγνωμη απο τον παικτη του ηρακλη δημοσια.Ποιος θα καθονταν μετα απο τετοια νικη να ασχολειτε με την συγνωμη σε ενα παικτη της ηττημενης ομαδας...Εγω ημουνα στο γηπεδο και ακουσα να βριζουν οι θυμιανουσοι οτι θα γαμησουν τους αγιοργουσους .εσυ που ησουν τα ακουσες αυτα η οτι θελεις λες.Μακαρι σαν τον Σταματη να ειναι ολοι..να ξερεις οτι πανω απο ολα ο ζενιωδης ειναι ανθρωπος και αγαπα οτι κανει γι αυτο του βγαζουμε ολοι το καπελο....δειτε τα χαλια σας και αφηστε το παληκαρι ....(ενας παλιοφιλος απο την πυροσβεστικη--ΣΤΑΥΡΟΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή