Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Παραμένει επιλεκτική η μνήμη με τον ΚΑΠ?



Επιστροφή στη βάση μας οπότε δίνουμε ξανά το παρών (γνωρίζουμε βέβαια ότι σε μερικούς δεν λείψαμε καθόλου). Πολλά και διάφορα τα αθλητικά θέματα που υπήρξαν το καλοκαίρι, άλλα σοβαρά και άλλα γελοία.

Ένα σχόλιο όμως αξίζει για το πλέον πρόσφατο γεγονός που αφορά την έγγραφη καταγγελία μερικών ομάδων του νησιού, με ρεζουμέ το αίτημα για την αποπομπή από την Ε.Π.Σ. Χίου του αναπληρωματικού της μέλους, κυρίου Δημητρακόπουλου.

Εύλογες βέβαια οι απορίες και οι ερωτήσεις του μόνιμα αιρετικού και αντιπαθητικού blogger.

Όταν από αυτό εδώ το blog καταγγείλαμε τον ΚΑΘΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΡΙΣΜΟ του αγώνα του Ατρομήτου με την Ελάτα, καθώς υπήρξε ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΗ καταστρατήγηση του ΚΑΠ, οι πάντες σιώπησαν. ΑΠΑΝΤΕΣ. Κοινώς το έκαναν γαργάρα. Και η συμπαθέστατη ομάδα της Ελάτας.

Τα ίδια και ακόμα χειρότερα έγιναν με τον ορισμό των δύο αγώνων μπαράζ που επίσης αναφέραμε ότι ορίστηκαν παράνομα (3ημερο). Και εκεί ΑΠΑΝΤΕΣ το βούλωσαν.

Γιατί τότε στους παράνομους ορισμούς, αντίστοιχα δεν ζήτησαν την τιμωρία σύμφωνα με το καταστατικό και τους κανονισμούς των υπευθύνων (αυτών που όρισαν τους αγώνες)? Δεν το πήραν χαμπάρι? Αφού σχολιάστηκε εκτενώς εκεί που έπρεπε.
Ο ΚΑΠ έχει επιλεκτική εφαρμογή ανάλογα τα μικροσυμφέροντα? Τότε στη μία περίπτωση για να θυμίσουμε, πήγαν να «στριμώξουν» τον Κανάρη (χωρίς το παραμικρό ουσιαστικό όφελος για την Ελάτα) προς πιθανό όφελος άλλης ομάδας, αλλά δεν τους βγήκε.

Μάθετε λοιπόν να κρατάτε ίδια στάση σε όλες τις περιπτώσεις αλλιώς εκτίθεστε χωρίς λόγο.

Και για να ευθυμήσουμε και λίγο καθώς κάποιοι φρόντισαν να μας «τσιγκλήσουν» για να γίνει το ανάλογο καλαμπούρι, να πούμε ότι αναμένετε σκληρή μάχη καθώς εθεάθη ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ με απειλητικές διαθέσεις προς τις «γαλές» βεβαίως βεβαίως.


ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ «ΑΠΑΝΤΕΣ»

6 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς όρισες και καλη χρονιά να έχουμε. Κυριε Γιώργο θα σε ενημερώσω μόνο για κάτι που έχω άποψη. Μερικές φορές παίζουν ρόλο και κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες σε ορισμένες αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων που δεν γίνεται να τους γνωρίζεις εσύ και ο καθένας. Γίνομαι αμέσως πιο σαφής. Επειδή έχεις αναφερθεί πολλές φορές στο συγκεκριμένο θέμα. Ασφαλώς και δεν γνωρίζεις οτι έγινε συνάντηση μεταξύ των 4 ομάδων των μπαράζ (των εκπροσώπων τους) οι οποίοι συμφώνησαν απο κοινού ποιά ημέρα και ποιά ώρα θα αγωνιστούν. Οι ημερομηνίες ορίστηκαν μετα απο πρόταση των ιδιων των ομάδων. Τώρα αν αυτό είναι νόμιμο δεν ξέρω. Πάντως ειναι δίκαιο. Για να το πώ πιο απλά. Αφού συμφώνησαν τα σωματεία μεταξύ τους ποτε να γίνουν οι αγώνες, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι το τι λές εσύ και Ο ΚΑΠ.Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουιζ.ομαδα πρωτης κατηγοριας εχει βαλει μεσο τον δημο χιου και ειδικοτερα τον μεγαλο ΠΟΛΥΔΩΡΑ να πιεσει τον ΓΑΒΑΝΟ να παρει τον Μπαλιου στη ομαδα.για να δω θα την βρει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ επισκέπτη 1:53…
    “…χέστηκε η φοράδα στ’αλώνι το τι λες εσύ και ο ΚΑΠ….». Σε αυτή σου την φράση είναι όλα τα λεφτά.
    Συνεπώς οι κανονισμοί και τα καταστατικά είναι άχρηστα. Μπορούν να συνασπίζονται ομάδες όποτε γουστάρουν για τα συμφέροντα τους, να βρίσκουν κάποιον ή κάποιους από την ΕΠΣ να συμφωνούν με το τι θέλουν για να έχουν την κάλυψη του «οργάνου» και να κάνουμε ότι γουστάρουμε. Είναι και αυτό μία λογική.
    Αν δηλαδή μεθαύριο στο κύπελλο δύο ομάδες συμφωνήσουν με τον διαιτητή μετά από ισόπαλο 90λπετο να πάνε στα πέναλτι απ’ ευθείας για να μην κουράζονται στη ζέστη, δε τρέχει τίποτα. Θίγετε κανείς άλλος? Όχι, οπότε χέστηκε η φοράδα στ’αλώνι.
    Καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Οι κανονισμοί είναι λάστιχο και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, αλλά όταν γυρίζει ο τρόχος και βγαίνει θιγμένος, ουρλιάζει. Να μην μιλάει κανείς τότε. Διαφωνείς?
    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδη κύριε των 1:53 αν συμφωνήσουν οι ομάδες να μην πληρώνουν πρόστιμα θα το δεχθεί η ΕΠΣ?. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιο ή άδικο υπάρχει εφαρμογή των κανονισμών το ιδιο για όλους ΑΛΛΑ δυστυχώς εκει είναι το άδικο για μερικούς. Τωρα μπορεις να μου πεις αν σε μια ομάδα ήταν ο πρωην προεδρος της υπήρχε περίπτωση να τους αφήσει να τα ορίσουν όποτε τους βόλευε? Αλλά βρήκατε και τα κάνατε. Τώρα εφόσον μιλάς για δίκαιο πες μου τι είναι το δίκαιο για κάποιον που δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε οσα γραφτηκαν συμφωνω ότι οι απαντες το κανανε γαργαρα όπως ειπες. Πραγματικα απαντες ακομα και ο Σταυρακακης που κατι τεοιτα υποτιθετε τα ψαχνει? Από τους αλλους δεν ειχα απαιτησεις. Να περιμενω από τον εκροσωπο? Αν είναι ποτε δυνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή