Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μπράβο στον Ηρακλή που πρέπει να βρει μιμητές



Με ανακοίνωσή του ο Ηρακλής προτίθεται να προσφέρει την βοήθειά του σε όλα τα επίπεδα (το βασικότερο είναι σε ποδοσφαιριστές) στον Κανάρη στην περίπτωση που η ομάδα των Νενήτων ανέβει κατηγορία. 

Ένα μεγάλο μπράβο στον Ηρακλή για αυτή του την ανακοίνωση που θα πρέπει να βρει μιμητές και από τις άλλες ομάδες. Για να σταθεί Χιώτικη ομάδα σε υψηλότερη κατηγορία, από την στιγμή που δεν υπάρχουν τα οικονομικά, ο μόνος τρόπος είναι να ενισχυθεί από τον τόπο της. Με λίγα λόγια όλες οι ομάδες να προσφέρουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ σε έμψυχο δυναμικό και ότι άλλο χρειαστεί.  

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα προκειμένου να γίνει επιτέλους η υπέρβαση, αλλιώς….

6 σχόλια:

  1. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΧΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΜΩΡΕ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ Ή ΟΧΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΓΙΟΡΓΟΥΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΚΑ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΧΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι πρεπει ν βοηθεισουμε αν ο καναρης περαση.αλλα στα μπαραζ πρεπει ν βοηθεισει ο μεγαλος.οσο για την ομαδα δεν πρεπει ν χαλαροσουν και να δουλεψουν παραπανω να πιστεψουν στα ποδια τους δν εχουν τιποτα να φοβηθουν εχουν τα παντα καλο συμβουλιο προπονητη που ξερει την δουλεια του.καλη επυτιχια πιστευω η ΧΙΟΣ ναειναι μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όμορφα λόγια που λεει και το τραγούδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να πούμε τι? Να τον καταδικάσουμε? Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με ακρίβεια?
    Εμείς εκτιμούμαι ότι είναι αθώος για ένα και μόνο λόγο. Επειδή είναι πανέξυπνος και γνωρίζει το κάθε του βήμα πριν το κάνει. Μπήκε σε ένα κόσμο που ο κάθε ένας εκεί πέρα πουλάει τη μάνα του για πλάκα. Δεν βλέπετε πως αναιρούν τις υπογραφές τους και τα λεγόμενά τους? Δεν τον θεωρούμε καθόλου αφελή. Ξέρει με ποιους συνδιαλλάσσεται και παίρνει από πριν τα μέτρα του. Το αντίθετο θα μας προκαλούσε έκπληξη.
    Από ένα κινδυνεύει και πρέπει να προσέχει.Όταν θα έρθει το πλήρωμα το χρόνου και θα πρέπει να τον αλλάξουν, να προσέξει τον τρόπο που θα γίνει αυτό και αν δει τίποτα περίεργο να φύγει πρώτος και αμέσως.
    Όλα τα υπόλοιπα είναι προς εσωτερική κατανάλωση.

    Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή