Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Μάλλον συντελείτε αδικία στην κλήρωση του κυπέλλου.


Κατά την προσωπική μας άποψη μάλλον συντελείτε μία αδικία στην κλήρωση του κυπέλλου, την οποία ας λάβουν υπόψη οι υπεύθυνοι από του χρόνου. Στην χειρότερη, θα έπρεπε όλες οι ομάδες τις Α΄Κατηγορίας να είναι φιλοξενούμενες. Στα χαρτιά, όλες οι ομάδες της Β΄ Κατηγορίας είναι ασθενέστερες σε σχέση με αυτές της Α΄Κατηγορίας. Θα έπρεπε λοιπόν ο παράγων έδρα (όπου υπάρχει), να ισοφαρίζει αυτό το θεωρητικό χάντικαπ των «μεγάλων» ομάδων, έτσι ώστε οι ομάδες της Β΄Κατηγορίας να μην αισθάνονται σε ρόλο κομπάρσου.

Στην καλύτερη όμως περίπτωση θα έπρεπε όλοι να μπαίνουν στο ίδιο «τσουβάλι». Το κύπελλο είναι ένας θεσμός, στον οποίον οι πάντες θα πρέπει να ελπίζουν σε διάκριση και ιδίως σε μία τοπική κοινωνία. Ο παράγον τύχη (με την κλήρωση) θα πρέπει να υπάρχει προς όφελος και των «μικρών» ομάδων καθώς και αυτές έχουν δικαίωμα στο «όνειρο». Εξάλλου ο κυπελλούχος προσθέτει απλά ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη του, δεν ανεβαίνει κατηγορία.

Όσον αφορά την κλήρωση ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στην έδρα του την Δόξα.Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Αι Γιώργη.

Γ.ΡΑΠΤΑΚΗΣ

2 σχόλια:

  1. ποιος να τα σκεφτεί αυτά κύριε Ραπτάκη??
    Ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ ειναι στην Αθήνα, κυνηγάει ψήφους των ενώσεων για να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΧ είναι άφαντος και ο αναπληρωτής πρόεδρος (Κουκής) ψάχνει να δει τι γίνεται.
    Τι ζητάτε εσείς να σκεφτούν τα αυτονόητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή