Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Κλήρωση Κυπέλλου

Από την κληρωτίδα της ΕΠΣ Χίου βγήκε η Καλαμωτή ως αντίπαλος της ομάδας μας για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Χίου.
Το άλλο ζευγάρι είναι Δάφνη - Βαρβασιακός .
Για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα βγει ανακοίνωση από την ΕΠΣ.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ηρακλής - Ατρόμητος 0-3

Μετά από μέτρια εμφάνιση, ο Ατρόμητος νίκησε τον Ηρακλή στο γήπεδο των Θυμιανών 0-3.
Τα γκόλ, Σέργης, Γκιάλας, Νύκτας Κ.
Την νίκη επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός αμυντικού μας που στην 1η φάση του παιχνιδιού συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα και συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να λένε για κάταγμα.
Επίσης σε επόμενη φάση νέος τραυματισμός πάλι αμυντικού και νέα αναγκαστική αλλαγή, ελπίζουμε αυτός να μην είναι σοβαρός.
Περαστικά και στους δύο.
Αναλυτικά για το παιχνίδι σε λίγο...

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ατρόμητος - Μίνι και Κλασικό 7-0

Πριν λίγο για το κύπελλο ο Ατρόμητος νίκησε με 7-0 την φιλότιμη ομάδα του Μίνι και Κλασικού. Σκόρερ του Ατρομήτου οι Γκιάλης (2), Κ. Νύκτας, Σέργης, Τομάζος, Π.Σούκας, Δίκας.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς ένα χρόνο βγήκε στο διαδίκτυο το παρών Blog, με σκοπό και στόχο να συνεισφέρει στην ενημέρωση του ποδοσφαίρου του νησιού. Ξεκαθαρίστηκε από την πρώτη στιγμή ότι υποστηρίζει τον Ατρόμητο ενώ στην συνέχεια ότι δεν αποτελεί την επίσημη φωνή του.

Σε αυτόν τον ένα χρόνο, πέραν των καθαρά αθλητικών γεγονότων και εκδηλώσεων που καλύψαμε, ενίοτε σχολιάσαμε την επικαιρότητα και πήραμε θέση σε θέματα που είτε αφορούσαν την ομάδα μας είτε όχι, εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας και δεν φοβηθήκαμε να πούμε ελευθέρα την γνώμη μας, υποστηρίξαμε ή καταδικάσαμε πρόσωπα, κάναμε προτάσεις, μέχρι ενός σημείου πρωτοτυπήσαμε, αναγκάσαμε (με την καλή έννοια) τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να ασχοληθούν μαζί μας, κάναμε ιστορικά αφιερώματα που για πρώτη φορά έγιναν σε τέτοια έκταση για το ποδόσφαιρο της Χίου και με λίγα λόγια κάναμε αισθητή την παρουσία μας. Κάποιοι συμφώνησαν με όσα γράφαμε κατά καιρούς και κάποιοι διαφώνησαν. Αναφαίρετο δικαίωμα όλων και το ένα και το άλλο.

Ωστόσο οι 120 χιλιάδες επισκέψεις σε αυτό το χρόνο, σε ένα «οπαδικό» blog ενός μικρού νησιού, σημαίνει πως κάτι κάναμε. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έκαναν την τιμή να επισκεφθούν το συγκεκριμένο Blog, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων σαφώς και δεν είναι με τον Ατρόμητο.

Πάντως σίγουρα κάναμε και λάθη. Όποιος εκτίθεται και εργάζεται κάνει λάθη. Αλλοίμονο σε όποιους «κρύβονται» ασκώντας μόνο κοντόφθαλμη κριτική, παντελώς ανήμποροι να ξεπεράσουν κόμπλεξ και νοοτροπίες ετών. Ενίοτε σε μερικές περιπτώσεις στα σχόλια η κατάσταση ξέφευγε από τα όρια του επιτρεπτού, παρά τις συστάσεις μας. Και βέβαια δεν αποτελεί πρωτοτυπία το πώς εκλαμβάνει και ερμηνεύει ο καθένας το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, στο όνομα της όποιας ελευθερίας που απολαμβάνει και την οποία κάνει λάστιχο κατά το δοκούν.

Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα την παιδεία να εκμεταλλευτούμε σωστά τις δυνατότητες που μας παρέχονται. Ότι μας προσφέρουν ελεύθερα, ενίοτε το εκλαμβάνουμε ως ευκαιρία να βγάλουμε τα όποια αποθυμένα μας, όπως ακριβώς στις εξέδρες του γηπέδου. Γινόμαστε ζηλόφθονοι, μηδενιστές, ξερόλες, προκλητικοί, φανατικοί με παρωπίδες και γενικά εφαρμόζουμε το «ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».

Το αν και υπό ποια μορφή θα συνεχίσει την λειτουργία το συγκεκριμένο blog παραμένει κάπως άγνωστο. Υπάρχει απογοήτευση, πικρία και γενικά παρατηρούμε πως οι όποιες προσπάθειες επί ένα χρόνο, όχι μόνο μοιάζουν με μάταιες αλλά αντίθετα οξύνουν και κάποια προβλήματα. Την μετριότητα και την βλακεία δεν μπορείς να τις πολεμήσεις εύκολα. Δυστυχώς και από τα δύο έχουμε μπόλικο.

Καλή συνέχεια σε όλους μας.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ατρόμητος - Καλαμωτή 5-1

Τελικό σκόρ 5-1 μετά από πολύ καλή εμφάνιση.
Σκορερ: Γκιάλης (2), Νύκτας Κ., Π. Σούκας, Σ.Σούκας
Αργότερα λεπτομέρειες...

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Χρόνια πολλά με υγεία...

...στο Νίκο Σέργη, στο Νίκο Ζαννίκο αλλά και στην προεδρίνα Νικολέτα

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ατρόμητος - Κοφινάς 5-0

Νίκη για τον Ατρόμητο με 5-0 επί του Κοφινά με σκορερ τους Σέργη (2), Παντελή Σούκα (2) και Νιάκα.