Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Βαθμολογία 2015-16 4η αγωνιστική


Α.Π.Ο. Χίου 2014 - Ατρόμητος 0-1



Παρά την μέτρια εμφάνιση σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά αγώνα, ο Ατρόμητος κατάφερε να νικήσει δίκαια τον ουραγό και αδύναμο Α.Π.Ο. Χίου 2014 με 1-0 και να πετύχει την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος, ήταν ο Ποδιάς Στ. φάση στην οποία είχε την τύχη με το μέρος του. 


Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ατρόμητος - Ποσειδών 2-3



Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, εξελίχθηκε στο γήπεδο του Δαφνώνα, ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Ατρόμητο και στον φιλοξενούμενο Ποσειδώνα.


Μέτριο παιχνίδι, με ένταση, ρυθμό και δυνατές μονομαχίες.

Ο Ατρόμητος μεσο-επιθετικά ήταν καλός με Σκανδάλη και Π.Σούκα μόνιμους κινδύνους για την εστία του Ποσειδώνα, προσπάθησε με μακρινές μπαλιές να δημιουργήσει ρήγματα και να εκμεταλλευτεί τα λάθη.  Αμυντικά είχε τα προβλήματά του αλλά το μικρό γήπεδο δεν του τα φανέρωσε.


Ο Ποσειδώνας στο 1ο ημίχρονο ήταν καλός, κατάφερε να προηγηθεί με 2 όμορφα γκολ, αλλά στο 2ο έδειξε αδυναμίες δίνοντας την ευκαιρία στον Ατρόμητο να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει και την νίκη.

Μεγάλοι απόντες, ο Σ.Σούκας που ήταν τιμωρημένος κι ο Γ.Μπαχάς που ήταν τραυματισμένος.


Αρκετοί φίλαθλοι στις κερκίδες, σ’ένα φθινοπωρινό απόγευμα.


1ο Ημίχρονο

10’ από δεξιά ο Ρες σε παράλληλη σέντρα-σούτ, πέφτει κι αποκρούσει ασταθώς ο τερματοφύλακας.

11’ ελιγμός του Σκανδάλη, κάθετη μπαλιά στον Κάργατζη, ο οποίος περνάει και τον τερματοφύλακα αλλά βγαίνει μαζί με την μπάλα άουτ.

21’ παράλληλη σέντρα Σταματελόπουλου στο 2ο δοκάρι, ο Σκουφάρας με το κεφάλι διώχνει πριν προλάβει ο Ρες.

25’ διαγώνια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Νιάκα, βρίσκει τον Βελίδη ο οποίος με πλασέ στην κίνηση νικάει τον Χαβιάρα 0-1.


29’ σούτ του Σταματελόπουλου ‘εξω από την περιοχή στη δεξιά γωνία του ο Χαβιάρας σε κόρνερ. Εκτελείτε και στο 1ο δοκάρι παίρνει την κεφαλιά ο Ρες και 0-2.

33’ κάθετo μπάσιμο του Π.Σούκα, περνώντας ανάμεσα σε 2 παίχτες από πλάγια δεξιά, πιάνει το δυνατό σούτ με την μπάλα στην απέναντι γωνία του Λευτάκη 1-2.


38’ φάουλ Κάργατζη με την μπάλα να πέφτει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.



42’ λάθος πίσω κεφαλιά του Λοϊζου, ο Σκάνδαλης μπαίνει στην περιοχή, αλλά το σούτ περνάει άουτ.

43’ τετ-α-τετ Γούτη, ωραίο το πλασάρισμα αλλά δίπλα στο δεξί δοκάρι του Χαβιάρα.



2ο Ημίχρονο

46’ με την σέντρα μπαλιά στον Σκανδάλη πιάνει το σουτ, αποκρούει με το πόδι ο Λευτάκης, στην επαναφορά νέο σουτ από τον Σούκα, με υπερένταση κοντράρει ο Μπακογιώργης σε κόρνερ.

63’ νέο σούτ από τον Κάργατζη, πέφτει ο Λευτάκης και με την βοήθεια του δοκαριού απομακρύνεται ο κίνδυνος΄.

73’ φάουλ του Μπουρνιά νέα απόκρουση ο Λευτάκης.

76’ κεφαλιά του Μαθιούδη έξω από τα δοκάρια του Ατρομήτου.

79΄ελιγμός από δεξιά του Σούκα, σέντρα στο 2ο δοκάρι, πετάγεται ο Κάργατζης με δυνατό πλασέ νικάει τον Λευτάκη και ισοφαρίζει 2-2.

85’ φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά για τον Ποσειδώνα, το εκτελεί ο Σταματελόπουλος και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνιά χαμηλά του Χαβιάρα γράφοντας το τελικό 2-3.


Η διαιτησία με μικρο-λάθη δεν επηρέασε. 


Οι συνθέσεις



Υ.Γ. Με την συγκεκριμένη ανάρτηση το παρών μπλογκ τα "χίλιασε". Και εις άλλα με υγεία. 




Βαθμολογία 2015-16 3η αγωνιστική




















Διαιτητής σήμερα (ποιός άραγε;) παρακολουθούσε αγώνα στα Θυμιανά. Σε ποιόν νομίζετε ότι έριξε καθαρά την ευθύνη για το θέμα που έγινε με τους γεννηθέντες του 2001; Στην ΕΠΣ Χίου (συντάκτες προκήρυξης) ή στο μέντορα;

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ατρόμητος - Ηρακλής 0-4



Παράσταση για έναν ρόλο το "ντέρμπυ" της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Χίου. Κι αυτό γιατί η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν παραπάνω από εμφανής.

Ο Ατρόμητος όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι και είχε «ανάσες» στέκονταν καλά, όταν όμως δέχτηκε το 2ο γκολ και με την αποβολή του Σ.Σούκα, έριξε λευκή πετσέτα και το «παράτησε».


Η ομάδα του Ατρομήτου φουριόζα στην αρχή πήγε να αιφνιδιάσει πιέζοντας ψηλά και με αιχμές τον Σκανδάλη και Π. Σούκα δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενουμένων. 

Το 1ο γκολ όμως του Ηρακλή τους προσγείωσε και τους έκοψε την ορμή με αποτέλεσμα να χάσουν τα πατήματά τους και να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο.

Ήταν γύρω στο 30’ λεπτό όταν σε σέντρα από φάουλ, ο Βασιλάκης πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων γράφοντας το 0-1 που ήταν και το σκόρ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής γρήγορα πιστοποίησε την ανωτερότητά του, αφού κατάφερε σε 5 λεπτά να σημειώσει 2 γκολ και να έχει κι ένα δοκάρι ενδιάμεσα.




Στο 61’ με πλασέ του Πουλιού το 0-2.

Στο 64’ δοκάρι του Βασιλάκη και 

Στο 65’ από απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Μπούλης πήρε το «ριμπάουντ» κι έκανε το 0-3.

Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Σ. Σούκας.Ο κόσμος στην εξέδρα γκρίνιαζε από ώρα για αλλαγή, φοβούμενο τη 2η κίτρινη του Σούκα. Δυστυχώς...δικαιώθηκε.


Στο 88’ μια καλή φάση για τον Ηρακλή όταν σε σέντρα σουτ του Πουλιού κι από κόντρες, ο Βασιλάκης στο 2ο δοκάρι δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.


Για να έρθει στο 91’ από παράλληλη μπαλιά του Ζαμπετάκη ο Πουλιός να κάνει το τελικό 0-4.

Η διαιτησία απότι φάνηκε πέρασε απαρατήρητη.

Βαθμολογία 2015-16 2η αγωνιστική