Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Βαθμολογία 23η αγωνιστική 2014-15


Ηρακλής - Ατρόμητος 3-0



Ο Ατρόμητος συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα σημειώνοντας την προβλεπόμενη εκτός έδρας ήττα από τον ανώτερο Ηρακλή με 3-0. Στο 37’ το 1-0, στο 55’ ο διπλασιασμός του σκορ, με το 3-0 να διαμορφώνεται στο 80’. Ο αγώνα ενδεχομένως να είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν στο 0-0 η κεφαλιά του Κώστα Νύκτα κατέληγε στα δίχτυα αντί στο δοκάρι.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η Δάφνη δεν είχε «πλάτες» αλλά είχε τύχη



Γράψαμε προχτές για τις ανακρίβειες και το «δόσιμο» του τέως πρόεδρου της ΕΠΟ από τους νεόκοπους, οι οποίοι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το αντικείμενο.

Η κλήρωση λοιπόν έγινε και η Δάφνη που δεν είχε «πλάτες» είναι γηπεδούχος και θα υποδεχτεί στις 25 Μαρτίου τον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Ο νικητής της αναμέτρησης θα παίξει την 1η Απριλίου με τον νικητή από το ζευγάρι Καρλόβασι Σάμου - Θύελλα Ραφήνας ή Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.

Οι αγώνες του Κυπέλλου, περιόδου 2014-2015 θα ολοκληρωθούν σε επτά αγωνιστικές. Οι ημερομηνίες που αναφέρονται παρακάτω είναι οριστικές καθώς υπάρχουν και τα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική.

Δεν δήλωσαν συμμετοχή οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ Έβρου, Χαλκιδικής, Μακεδονίας, Κικλίς, Ημαθίας, Πέλλας, Κοζάνης, Καρδίτσας, Θεσσαλίας, Πρέβεζας, Ευρυτανίας, Λακωνίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Ηρακλείου και Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στη περίπτωση που η Δάφνη προχωρήσει.

1η αγωνιστική: Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015
2η αγωνιστική: Τετάρτη 1 Απριλίου 2015
3η αγωνιστική: Τετάρτη 8 Απριλίου 2015
4η αγωνιστική: Τετάρτη 15 Απριλίου 2015
5η αγωνιστική (προημιτελικοί): Τετάρτη 22 Απριλίου 2015
6η αγωνιστική (ημιτελικά): Τετάρτη 29 Απριλίου 2015
7η αγωνιστική (τελικός): 6 ή 9 Μαϊου 2015

Καλή επιτυχία στην εκπρόσωπο της Χίου.



Υ.Γ1. Κατάλαβες τώρα L.A. τι σου έλεγα; 

Υ.Γ.2.
Άρθρο 7. Έξοδα διαιτησίας
Τα έξοδα διαιτησίας των αγώνων θα καλύπτονται  σε όλες τις αγωνιστικές, πλην του Τελικού Αγώνα, από τις γηπεδούχες ομάδες.
Άρθρο 9: Οικονομικά θέματα
Τα τυχόν έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ομάδων βαρύνουν τις ίδιες. 
Άρθρο 11:  Ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα
Η Ε.Π.Ο. έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα από πλευράς τηλεοπτικής κάλυψης και τοποθέτησης διαφημιστικών πινακίδων στα γήπεδα τέλεσης των αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών της δεύτερης φάσης.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Δώσανε το Σαρρή «στεγνά»



Στην προσπάθειά τους να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, κατόρθωσαν για ακόμα μία φορά να εκθέσουν τον τέως πρόεδρο της ΕΠΟ Γ.Σαρρή. Αυτή την φορά αναφέρουν ότι η κλήρωση του Κυπέλλου ερασιτεχνών από την Ε.Π.Ο. επί ημερών Σαρρή, ήταν ουσιαστικά «στημένη», έτσι ώστε μόνιμα το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στη Χίο. Ενώ τώρα που παραιτήθηκε, χάθηκαν οι πλάτες και αυτό το «προνόμιο» για τις Χιώτικες ομάδες. Αυτό λέγεται στεγνό δόσιμο από βιασύνη, αφέλεια και φυσικά ασχετοσύνη.


Η προκήρυξη της Ε.ΠΟ. ξεκάθαρα μιλάει για κλήρωση και ενδεχομένως μπορεί να βγει τυχερή η Δάφνη, όπως "γινόταν" τα τελευταία χρόνια με την εκάστοτε Χιώτικη ομάδα. Κανένα απολύτως δεδομένο δεν άλλαξε συνεπώς μην γράφεται ψέματα για να «λιβανίζεται» αυτιά, άσχετοι.  


Βαθμολογία 22η αγωνιστική 2014-15


Ατρόμητος – Καλαμωτή 4-0



Στην ξεγυρισμένη «4αρα» από τον Κανάρη, ο Ατρόμητος απάντησε με μία περιποιημένη απέναντι στην Καλαμωτή. Συντριπτικά ανώτερος του αντιπάλου του, δεν είχε πρόβλημα να πετύχει μία ευρεία νίκη. Ο Κώστας Νύκτας στο 25’ έδωσε το προβάδισμα, ο Μερκούρης στο 52’ διπλασίασε, το σκορ άνοιξε περαιτέρω 20 λεπτά αργότερο ο Παντελής Σούκας και το έκλεισε στο 80’ ο Τσόφλιας.  Η Καλαμωτή τέλειωσε τον αγώνα με 9 παίκτες.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Βαθμολογία 21η αγωνιστική 2014-15


Κανάρης – Ατρόμητος 4-0


«Ντόρτια» για τον Ατρόμητο μέσα στα Νένητα από τον Κανάρη, στην δεύτερη πιο μεγάλη ήττα του για φέτος που συνοδεύτηκε από άθλια εμφάνιση.

Στα «σκοινιά» από το πρώτο λεπτό δέχθηκε ανηλεές σφυροκόπημα, με τον ταλαίπωρο Γωνιά να μην προλαβαίνει να πέφτει από «γωνία» σε «γωνία».

Το «πάρτι» που έστησε ο Κανάρης εκμεταλλευόμενος την άμυνα «παιδική χαρά» του Ατρομήτου, κατέληξε σε 4 γκολ, με το σκορ να μπορούσε άνετα να είναι το διπλάσιο. Επιθετικά ανύπαρκτος άφησε τον Κωττατή θεατή του αγώνα.

Αισίως έφτασε τα 38 γκολ παθητικό, επίδοση που δεν υπάρχει εδώ και χρόνια στην ομάδα.

 TO VIDEO ΑΠΟ ΤΟ SPORTSCHIOS

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Bαθμολογία 20η αγωνιστική 2014-15


Ατρόμητος – Ένωση 3-1



Κάθε σενάριο εμπλοκής του Ατρομήτου με τα μπαράζ έπαψε οριστικά να υπάρχει μετά τη νίκη του επί της Ενώσεως με 3-1. Το ματς ξεκλείδωσε με γκολ από τα «αποδυτήρια» ο Α.Κυδωνάκης, με την Ενωση όμως να απαντά και να ισοφαρίζει πριν το πρώτο 20λεπτο.

Οι Αγιοργούσοι στη επανάληψη έκαναν παρόμοιο ξεκίνημα παίρνοντας το προβάδισμα στο 55’ με το Κ.Νύκτα ενώ ο Π.Σούκας 20 λεπτά αργότερα έφερε το σκορ σε επίπεδα ασφαλείας. Ασχετα με τα δυο δοκάρια που είχε η Ενωση, η νίκη του Ατρομήτου ήταν δίκαιη.