Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Βαθμολογία 16η αγωνιστική 2014-15


Δάφνη – Ατρόμητος 3-2



Τρίτη σερί ήττα για τον Ατρόμητο (για πρώτη φορά φέτος) ο οποίος αυτή την φορά ηττήθηκε με 3-1 στο τοπικό ντέρμπι στον Δαφνώνα.

Καλό ματς με πάθος και δύναμη από πλευράς Ατρομήτου, το οποίο εν πολλοίς κρίθηκε από τις άστοχες επεμβάσεις των δύο τερματοφυλάκων που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Μάλλον αστεία και τα 3 γκολ που δέχτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Αγιωργούσοι προηγήθηκαν με τον Σκουφαρα στο 1’, στο 9’ ισοφάρισαν οι Δαφνούσοι και έως το 62’ ανέτρεψαν το σκορ από σφάλματα του Κουτσουρα και τέλος ο Κιάφα στο 68’  μείωσε με την «αμέριστη» βοήθεια του Κοκαρα.  

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ατρόμητος - Ποσειδώνας Καρδαμύλων 1-2



Παιχνίδι με δύο πρόσωπα, ένα πολύ καλό του 1ου ημιχρόνου με φάσεις στις 2 εστίες με 2 όμορφα γκολ και καλό παιχνίδι και ένα πολύ κακό του 2ου ημιχρόνου χωρίς αξιόλογες φάσεις και πολλές διαμαρτυρίες.


Αν συνυπολογίσουμε και τους σοβαρούς τραυματισμούς των παικτών, δεν ξέρω εάν κάποιος έφυγε από το γήπεδο ικανοποιημένος.

Ο Ποσειδώνας είχε αρκετές καλές ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο να διευρύνει το σκορ, αλλά δεν ήταν εύστοχοι οι παίκτες του, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες του Ατρομήτου να ισοφαρίσουν με ένα υπέροχο γκολ και να  διατηρούν τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο.


1ο ημίχρονο

6’ κλέψιμο του Ραπούση, στο κέντρο και αριστερά, τριπλάροντας έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή, αλλά απέναντι από τον Γωνιά τον πρόλαβε ο Ποδιάς και έδιωξε σε κόρνερ.

8’ φάουλ του Π.Σούκα πλάγια αριστερά, απ’ευθείας, διώχνει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι ο Μελιτζάνης, το απ’ευθείας σουτ του κούτσουρα έξω από την περιοχή, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπαχά.


9’ στην επόμενη φάση κλέψιμο του Γούτγη και παράλληλη μπαλιά στο πέναλτι, πλασέ από τον Χριστοφάκη, ο ποδιάς όπως επέστρεφε έδιωξε σε κόρνερ.

12’ απ’ευθείας κόρνερ του Σ.Σούκα, διώχνει ο Μπαχάς με γροθιές, πάνω από τα κεφάλια συμπαικτών και αντιπάλων.

14’ σούτ του Χριστοφάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στον άξονα, στην δεξιά γωνιά του Γωνιά που παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ 0-1.

31’ επικίνδυνο φάουλ έξω από την περιοχή, εκτελεί ο Σ.Σούκας αλλά πάνω από τα δοκάρια του Μπαχά. Στην φάση που προηγήθηκε του φάουλ, τραυματίστηκε ο Π.Σούκας και αποχώρησε από το παιχνίδι.


38’ δυνατό σούτ με καμπύλη τροχιά από τον Κιάφα, έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπάει εσωτερικά στο οριζόντιο δοκάρι, αναπηδάει στο έδαφος και μέσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

45’ παράλληλη μπαλιά από τον Νιάκα στο ύψος της μικρής περιοχής, διώχνει προσωρινά ο Κρητικός, η μπάλα στον Κυριακούδη που στρώνει για το σουτ, αλλά από πίσω παρεμβάλετε ο Σ.Σούκας. Πέφτοντας ο παίκτης του Ποσειδώνα ζήτησε πέναλτι ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο, διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ποσειδώνα.

2ο ημίχρονο

48’ κόρνερ του Σκούφαλου που μπήκε αλλαγή, διώχνει η άμυνα στα πλάγια, νέο γέμισμα, πετάγεται ο Γούτης που «τσιμπάει» την μπάλα με το κεφάλι μπροστά από τον Γωνιά, γκολ, διαμαρτυρίες του πάγκου του Ατρομήτου για οφσάιντ, 1-2.

67’ διαδοχικές φάσεις και κόντρες μέσα στην περιοχή του Ποσειδώνα, στην προσπάθεια των παικτών του Ατρομήτου να ισοφαρίσουν, η μπάλα καταλήγει σε 2 διαδοχικά κόρνερ.

89΄ ωραία προσπάθεια Χριστοφάκη, μπαίνει στην περιοχή πλάγια απέναντι από τον Γωνιά, πλασάρει αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας, στην ασθενή απόκρουση προσπαθεί με προβολή ο Ραπούσης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά και πάλι ο Γωνιάς μπλογκάρει σταθερά αυτή τη φορά.

Το επόμενο παιχνίδι εξελίχθηκε με δυνατές μονομαχίες με αποτέλεσμα να έχουμε άλλους 2 σοβαρούς τραυματισμούς, πολλά παράπονα από τους παίκτες του Ατρομήτου για την διαιτησία, κακό ποδόσφαιρο και άκαρπη πίεση από τον Ατρόμητο προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την υπεραριθμία  του.

Αποβλήθηκε από τον πάγκο του Ατρομήτου ο προπονητής Τ.Παρμακλής, μάλλον επειδή δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα.

Ο διαιτητής Κατσαρής με τους βοηθούς του, αν και άκουσαν τα εξ αμάξης, πήγαν πολύ καλά.


Οι σοβαροί τραυματισμοί των Π.Σούκα, Ε.Μερκούρι (πήγαν και οι 2 στο νοσοκομείο) και του Μ.Μελιτζάνη, έδειξαν πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία του γιατρού στον αγώνα, ευχαριστούμε την γιατρό Ευαγγελία-Κυριακή Δημητράκη για την άψογη αντιμετώπιση των περιστατικών, όπως επίσης ότι η υγεία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών είναι πάνω από οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αγώνα.


Ατρόμητος : Γωνιάς, Ποδιάς, Κριτικός, Κυδωνάκης, Παπαγιαννάκης, Qafa, Σ.Σούκας, Kύλης, Π.Σούκας, Δ.Κούτσουρας, Μερκούρης, Πάρος, Τώρας, Παπακυριάκος, Κούτσουρας, Σκουφάρας, Τσιρνίκας, Τσόφλιας.

Ποσειδώνας : Μπαχάς, Μερκούρι, Νιάκας, Γαλάνης, Σίμος, Μπακογιώργης, Γούτης, Μελιτζάνης, Χριστοφάκης, Κυριακούδης, Rapushi, Σκούφαλος, Γεωργούλης, Τσότσος Γεωργιάδης, Μητσέας, Σημαδόπουλος, Ναρλιάν.



Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Βαθμολογία 14η αγωνιστική 2014-15


Όμηρος – Ατρόμητος 5-2



«Όμηρος» του Πελαντή πιάστηκε σήμερα ο Ατρόμητος ο οποίος διαλύθηκε με 5-2 κάνοντας ποδαρικό με το «αριστερό» το νέο έτος.

Πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στον αγώνα παίρνοντας, το προβάδισμα με 2-0 με τα γκολ των Κούτσουρα και Σίμου Σούκα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με αποτέλεσμα πριν το ημίχρονο το σκορ να έρθει στα ίσα.

Στην επανάληψη φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και οι αμυντικές αδυναμίες του Ατρομήτου. Αυτές εκφράστηκαν με 3 ακόμα γκολ του Πελαντή που ουσιαστικά πήρε μόνος του τον Ατρόμητο.