Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

«Όχι τον Κύρο, τον Αντώνη θέλω»



Γράψαμε εχτές ότι η ιστορία και το έργο του τέως προέδρου της ΕΠΟ θα αποτιμηθούν στο μέλλον. Τότε που θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα τα θέματα στα οποία καλώς ή κακώς μπλέκεται και δικαστικά.

Είναι επίσης σωστό και χρήσιμο να αντλούμαι και να αναδεικνύουμε τα καλά λόγια για τον τέως πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά καλό θα είναι να προσέχουμε από ποιους προέρχονται αλλά και το πώς συνδέονται τα συγκοινωνούντα δοχεία.

Θα είναι χρήσιμο να βρούμε και να αναδείξουμε γνώμες μόνο ουδετέρων αν και προσωπικά αμφιβάλουμε ότι υπάρχουν.


Αναρτήθηκε από:Σ. Μ. 24 Οκτωβρίου, 2014 , 19:24
http://www.iapopsi.gr

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Μα για πόσο ηλίθιους μας περνάτε;



 Το άσπρο μαύρο δεν μπορείτε να το κάνετε παντού και πάντα  Η τροπολογία προηγήθηκε της παραίτησης Σαρρή και αυτό το γνωρίζουν πλέον και οι πέτρες αλλά και τα τσιμέντα. Εκτός και αν όλα ανεξαιρέτως τα μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα και μόνο εσείς αληθεια. Εαν εσας σας αρέσει να παραμυθιάζεστε, αυτό δεν σημαίνει οτι αρέσει και στους άλλους να τρώνε τα παραμύθια σας. Δεν περνάνε. 


Η τροπολογία ψηφίστηκε Δευτέρα βράδυ. Την Τρίτη στην Βουλή υπήρχε η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και ο Σαρρής παραιτήθηκε Τρίτη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ψηφίζεται στη Βουλή τροπολογία για την επιχορήγηση των σωματείων. Ιδού η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Γράφουν ψέματα;

Η ανάρτηση του CHIOSGOALS με πηγη την ΑΛΗΘΕΙΑ


ΤΡΙΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Στη Βουλή των Ελλήνων την ώρα που υπάρχει η ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου Δημοκρατίας, ο Σαρρής ανακοινώνει την παραίτησή του. Η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ ημερα Τρίτη 23 του μηνός.


Η δημοσίευση που έκανε και το SPORTSCHIOS αλλά και η CHIOMPALA ημερα Τρίτη.  




Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Έκλεισε μιά ιστορία θλιβερή



Έκλεισε μιά ιστορία θλιβερή. Αλλιώς άρχισε, αλλιώς εξελίχθηκε και άγνωστο το πως θα καταλήξει. Αγνωστο διότι ναι μεν ο Σαρρής παραιτήθηκε αλλά από πίσω του τρέχουν ακόμα σοβαρές «υποχρεώσεις».

Το τι θα γράψει η ιστορία για το πέρασμα του στην ΕΠΟ και το έργο του είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους. Τα διαβάζαμε κάθε μέρα. Το στρατόπεδο του Ολυμπιακού ήταν από καιρό δυσαρεστημένο ενώ τα άλλα στρατόπεδα τον σιχτίριζαν συνεχώς.


Πάντως απέκτησε εμπειρίες ζωής, γνώρισε κόσμο και κοσμάκη από την καλή και την ανάποδη, έκανε ταξίδια που δύσκολα μπορεί να κάνει θνητός, αλλά όλα αυτά με το ανάλογο κόστος και η ζωή συνεχίζεται.

Στέλιος Καζαντζίδης - Έκλεισε μιά ιστορία θλιβερή

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Βαθμολογία 13η αγωνιστική 2014-15




Υ.Γ.1 Μετά τη τεράστια νίκη του Πύργου επί της Μικρασιατικής, πόσο να πλήρωνε άραγε σήμερα  το να έμενε στο no goal με το Λέοντα; 
Υ.Γ. 2 Το Καρυές - Καλαμωτή σίγουρα τέλειωσε 2-2 ή ο Γεωργίου σημείωσε "δίγκολο";

Ατρόμητος - Κλασικό 4-1



Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο που επιβλήθηκε άνετα με 4-1 επί του Κλασικού, της ασθενέστερης ομάδας της κατηγορίας. Οι Παντελής Σούκας, Κουτρής και Δ. Κουτσουρας με τα τρία γκολ που πέτυχαν, τέλειωσαν το ματς ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο.Στο φινάλε του αγωνα ο Παντελής Σούκας έγραψε το τελικό 4-1.

Ετσι ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Ετσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση φέτος στην ομάδα, με την συγκομιδή των 16 βαθμών θα πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Η κατάσταση ενδεχομένως βελτιωθεί αν μπορέσει το Γενάρη να ενισχυθεί κυρίως στην άμυνα. «Σουρωτήρι» πίσω στα περισσότερα ματς, έχει δεχθεί ήδη 22 τέρματα. Μετά από χρόνια τερματίζει τον πρώτο γύρο με αρνητικό συντελεστή τερμάτων.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Βαθμολογία 12η αγωνιστική 2014-15



Υ.Γ.  Σωστές οι διορθώσεις μπράβο. Φαφάλειο...το "Φ" με κεφαλαίο και το "ισοφαρίσει" με "ει" ήταν το "να" μπροστά.

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Λέων – Ατρόμητος 1-1



Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού για τον Ατρόμητο κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα έφευγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Φαφάλειο Στάδιο Βροντάδου. Σ’ ένα πολύ κακό από πλευράς ποιότητας παιχνίδι, με τις ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν τους κινδύνους μακριά από τις εστίες τους υπήρξαν λιγοστές φάσεις.

Η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη αφού κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο 1ο ημίχρονο και με αιχμή τον Π.Σούκα, δημιουργούσε καταστάσεις καταφέρνοντας στο τέλος του ημιχρόνου να προηγηθεί. Αντίθετα στο 2ο ημίχρονο οπισθοχώρησε, έδωσε γήπεδο στον Λέων, προτίμησε τις αντεπιθέσεις αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη.

1ο ημίχρονο

Το 1ο εικοσάλεπτο κύλησε με παιχνίδι κέντρου και δυνατές μονομαχίες χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.


26’ κάθετη μπαλιά στον Κρητικό, ανατρέπετε εκτός περιοχής, αφήνει το πλεονέκτημα ο διαιτητής αφού η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Π.Σούκα του οποίου το σουτ κοντράρεται και περνάει σε κόρνερ.

29’ τετ α τετ Σ.Σούκα με τον τερματοφύλακα κόβεται ως οφσάιντ με την συνέχεια της φάσης να δημιουργείτε ευκαιρία με τον Χαβιάρα για τον Λέων αλλά κι αυτή σταματάει ως φάουλ σε αμυντικό.

31’ σέντρα Φλάμου από το κέντρο του γηπέδου, πηδάει και πιάνει την κεφαλιά ο Π.Σούκας αλλά η μπάλα περνάει ψηλά.



32’ σέντρα Ζαννίκου από δεξιά, η μπάλα καταλήγει στον Χαβιάρα που πιάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κοντράρετε και περνάει κόρνερ.

35’ μακρινή μπαλιά του Ποδιά, βγαίνει στην αριστερή πλευρά ο Σ.Σούκας απέναντι από τον τερματοφύλακα και σε πλάγια θέση, το δυνατό σουτ του στα χέρια του τερματοφύλακα.

37’ δυνατό πλάγιο άουτ διώχνουν οι αμυντικοί του Λέωντα, απ’ευθείας το μονοκόμματο σουτ από τον Π.Σούκα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

40’ μεγάλο διώξιμο από την άμυνα του Ατρομήτου και λάθος κεφαλιά προς τα πίσω και πλάγια από τον Σ.Συρρή βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Κούτσουρα που με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ για τον Ατρόμητο 0-1.

2ο ημίχρονο

47’ διαγώνιο σουτ του Π.Σούκα, η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λέωντα.

15λεπτο παιχνίδι κέντρου.


66’ γύρισμα σέντρα του Ποδιά, ο Κρητικός πιάνει επ’ευθείας το σουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

77’ δυνατό πλάγιο του Ζαννίκου, το γυριστό του Χαβιάρα, πάνω από τα δοκάρια του Κούτσουρα.

86’ πλασέ του Ιακωβίδη στην κίνηση, πέφτει στην αριστερή του γωνιά ο Κούτσουρας και διώχνει.

90+3’ εντυπωσιακή κεφαλιά του Χαβιάρα, στην απέναντι γωνία του ανήμπορου Κούτσουρα ο οποίος πετάχτηκε αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ 1-1.

Ο διαιτητής Κατσαρής με τους βοηθούς του δεν είχαν προβλήματα.


ΛΕΩΝ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ: Α.Συρρής, Προγούλης, Δρίζος, Σ.Συρρής, Μπουγιούκας, Παντελίδης, Χαβιάρας, Αρνιώτης, Σ.Μίμαρος, Ζαννίκος, Υψηλάντης, Cockaj, Μερμηγκούσης, Δ.Μίμαρος, Γ.Συρρής, Παπαδόπουλος, Σέγκος, Ιακωβίδης.

ΑTΡΟΜΗΤΟΣ: Ι.Κούτσουρας, Ποδιάς, Κύλης, Πάρος, Παπαγιαννάκης, Φλάμος, Σ.Σούκας, Qafa, Κρητικός, Π.Σούκας, Δ.Κούτσουρας, Παπακυριάκος, Κυδωνάκης, Τώρας, Γωνιάς, Σκουφάρας, Τσόφλιας, Τσιρνίκας.

ΣΧΟΛΙΟ
Καλώς ή κακώς η ομάδα είναι στα κάτω της. Λογικό επακόλουθο διότι τα πάντα στη ζωή κάνουν ένα κύκλο συνεπώς και το ποδόσφαιρο δεν θα γλύτωνε από αυτή τη νομοτέλεια. Το θέμα όμως είναι αλλού. Πρόσφατα η ομάδα άλλαξε προπονητή και αποφάσισε να εμπιστευτεί ένα νέο άνθρωπο στο χώρο των πάγκων. Καλώς κατά την άποψή μας διότι όλοι από κάπου πρέπει να αρχίζουν και πρέπει να παίρνουν ευκαιρίες. Ετσι και με τον  κύριο Τάσο Παρμακλή. Τον εμπιστεύτηκαν όμως στον Ατρόμητο και τον αφήνουν να κάνει τη δουλειά του ή τον έχουν για διακοσμητικό στοιχείο; Τον εμπιστεύτηκαν και τον αφήνουν ελεύθερο να εφαρμόσει τις ιδέες του ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ; Το ερώτημα δεν είναι στο βρόντο και καλό θα είναι ο προπονητής πρώτα να προστατέψει τον εαυτό του διότι τώρα ξεκινάει την καριέρα του. Και αν μάλιστα συνυπολογίσουμε την πορεία του ως ποδοσφαιριστής εκτιμούμε ότι θα είναι το ίδιο λαμπρή και στην προπονητική. 


Υ.Γ.1. Αν ο Πύργος ήταν σήμερα στο στοίχημα πόσο θα έδινε άραγε ο άσος του από ημίχρονο και πόσο το over 2 γκολ υπέρ του έως το 30;
Υ.Γ.2. Τα σχόλια θα είναι ανοιχτά για να αφοδεύετε με την άνεσή σας όπως πάντα. Εμπρος αγορινάρες μου…αρχίστε :)





Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Διορθώστε το αίσχος



Βγάζετε που βγάζετε τρομάρα σας μία ανακοίνωση στο «επίσημο», δεν υπάρχει ένας Χριστιανός που είτε να ξέρει ορθογραφία είτε να την βάλει σε ένα word να δει τις ανορθογραφίες, να μην γίνεστε ρεζίλι των σκυλιών;


Τι τα θέλετε τα σάιτ αν δεν μπορείτε να κάνετε ούτε τα στοιχειώδη? Καλύτερα να τα στέλνετε στον «εκπρόσωπο» σας που τα διορθώνει τουλάχιστον.

Θέμα προπονητή...αστο καλύτερα.Ο πήχης δυστυχώς συνεχίζει να πέφτει όλο και χαμηλότερα. Εχει κι άλλο όμως. Καλή επιτυχία στο νέο προπονητή.

Υ.Γ. Με ρώτησε κάποιος. … «μα ποιος είχε την ιδέα να ντύσει έτσι αυτά τα παιδάκια να μοιάζουν σαν κακόμοιρα;».




Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ατρόμητος - Μικρασιατική 1-3



Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα του Ατρομήτου αυτή την φορά από την Μικρασιατική με 3-1. Οι ήττες με «τριάρες» κινδυνεύουν να γίνουν συνήθεια καθώς αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και η 4η συνολικά στο πρωτάθλημα.

Κακός ο Ατρόμητος στην απόδοσή του, με ανασταλτική λειτουργία και πάλι για κλάματα, έγινε εύκολη λεία από την Μίκρα που έκανε τα αυτονόητα και δεν χαρίστηκε. 

Τα νεύρα στοίχησαν στην επανάληψη, όταν ο Κ.Νύκτας παντελώς αδικαιολόγητος, εξύβρισε τον βοηθό και είδε δίκαια κόκκινη, καταδικάζοντας την ομάδα του να παίζει έως το φινάλε με δέκα παίκτες. Την όποια «τιμή»,  έσωσε ο Παπακυριάκος μειώνοντας το σκορ σε 3-1.

Ευτυχώς για τον Ατρόμητο ακολουθούν δύο θεωρητικά εύκολα ματς με Λέοντα και Κλασικό ως το φινάλε του πρώτου γύρου, για να φτάσει τους 18 πόντους και να νοιώσει ασφαλής. 

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια στον Άτλα



Πολλά συγχαρητήρια στους ιθύνοντες του Άτλα, η πρωτοβουλία των όποιων ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές.