Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Βαθμολογία 1η αγωνιστική 2014-15


Ατρόμητος - Όμηρος 1-1



Απόλυτα θετικό το ξεκίνημα του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα, παρά το 1-1 που παραχώρησε στον Όμηρο. Ανοιχτός αγώνας, με ευκαιρίες εκατέρωθεν που θα μπορούσαν να γείρουν τον αγώνα υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς. Ωστόσο οι δυο ομάδες δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Προηγήθηκε ο Όμηρος στο 44΄με τον Ρέ αλλά στο 50’ ο αρχηγός Σίμος Σούκας ισοφάρισε με έξοχο τρόπο (διπλή προσποίηση και σουτ με το δεξί).
Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο



Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Πανεπιστήμιο - Ατρόμητος 0-4 (κύπελλο 2014/15)



Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Ατρόμητου, αφού πέτυχε τους φοιτητές του Πανεπιστημίου πάνω στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου και λόγω εξαντλητικού διαβάσματος απείχαν από τις προπονήσεις τους, με αποτέλεσμα η εμφάνισή τους να είναι αποκαρδιωτική, δεν έδειξε σε καλή κατάσταση, είχε προβλήματα ανάπτυξης και σε κακή μέρα τον τερματοφύλακά του.



Ο Ατρόμητος χωρίς να πιάσει σπουδαία εμφάνιση, ήταν ουσιαστικότερος και με έμπειρους παίκτες κατάφερε να «χτυπήσει» την κατάλληλη στιγμή.

1ο ημίχρονο



2’ σέντρα από δεξιά του Δ. Κούτσουρα, απέκρουσαν οι αμυντικοί του Πανεπιστημίου, η μπάλα στρώνεται στον κρητικό που με απ’ευθείας βολέ στέλνει την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

5’ τραυματισμός για τον Π. Σούκα που φεύγει με τράβηγμα από το γήπεδο, κουτσαίνοντας και την θέση του παίρνει ο Μ. Κουτρής.



9’ σούτ του Καλίκη έξω από την περιοχή, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κούτσουρα.

17’ νέα σέντρα από δεξιά του Δ.Κούτσουρα στο 2ο δοκάρι, άσχημο τελείωμα από τον Παπακυριάκο.

31’ απ’ευθείας φάουλ έξω από την περιοχή με τον Σ. Σούκα, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

36’ μεγάλη μπαλιά από τον Σκουφάρα, στην πλάτη της άμυνας βρίσκει τον Κουτρή, το πλασέ του άστοχο.

40’ αδύναμο σουτ του Σ.Σούκα αποκρούει ο τερματοφύλακας.

44’ πλάγιο που εκτελεί έξυπνα ο Κουτρής βλέποντας την κίνηση του Κούτσουρα στο πέναλτι, τσιμπάει την μπάλα με το κεφάλι πάνω από τον τερματοφύλακα και την στέλνει στα δίχτυα 0-1.

2ο ημίχρονο

50’ από άσχημο διώξιμο του Μιχαλάκη, ο Πάρος πασάρει στον Σ.Σούκα που με αριστερό σούτ νικάει τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-2.

52’ σούτ από την γραμμή του άουτ από τον Σ.Σούκα, διώχνει με γροθιές ο τερματοφύλακας.

57’ κούρσα από αριστερά του Αρβανίτη και σέντρα στο 2ο δοκάρι, στοπάρει με το στήθος και τελειώνει πάνω από τα δοκάρια ο Βαβάτσικος.

64’ κάθετη κίνηση του Κούτσουρα στον άξονα και σούτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και σε αμυντικό και περνάει πάνω από τον τερματοφύλακα που ήταν εκτός εστίας 0-3.

88’ κεφαλιά πάσα του Κιάφα στον εφορμώντα Παπακυριάκο, απ’ευθείας το σουτ, διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Εκτελείτε με πάσα και σέντρα στο 2ο δοκάρι κεφαλιά του Κιάφα στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και μέσα 0-4.

90’ κάθετη μπαλιά στον Κιάφα που πλασάρει εύστοχα αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Ο διαιτητής Σπυριάδης (φοιτητής στο Πανεπιστήμιο) χωρίς προβλήματα.

Το γήπεδο είχε αρκετούς φιλάθλους λόγω της παρουσίας των φοιτητών, με τα βλέμματα να τραβάνε οι ωραίες καλοκαιρινές (ακόμη) παρουσίες…



Πανεπιστήμιο : Περτέσης, Βρακόπουλος, Ματσέλος, Γκούντας, Μιχαλάκης, Παπαδάκης, Αρβανίτης, Νανάκης, Καλίκης, Μερκούρης, Βαβάτσικος, Σονιάδης, Κούκος, Κυριαζής, Καρποδίνης, Κεφαλάς, Καλτσάς, Τσιρλίγκας.


Ο θεατής



Ατρόμητος : Κούτσουρας, Σκουφάρας, Τσόφλιας, Τώρας, Παπαγιαννάκης, Πάρος, Σ.Σούκας, Κρητικός, Δ. Κούτσουρας, Π.Σούκας, Παπακυριάκος, Ποδιάς, Τσιρνίκας Κυδωνάκης, Γωνιάς, Κουτρής, Κιάφα, Ποδιάς.

Αργότερα θα προστεθούν περισσότερα και καλύτερα video