Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Περήφανοι για την εθνική Ελλάδος

Η Εθνική μας ομάδα αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι από την Κόστα Ρίκα (5-3 πεν. και 1-1 ο αγώνας). Ψηλά το κεφάλι και ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την Ελλάδα που έφτασε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου! Μπράβο σε όλους που μας χάρισαν απίστευτες στιγμές.


Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ελληνικό έπος



Αυτός ο ταλαιπωρημένος από τα πάσης φύσεως προβλήματα λαός έχει ανάγκη από τέτοιες χαρές. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ την οποία ευχαριστούμε για την χαρά που μας έδωσε ακόμα μία φορά.

Για Ελληνικό έπος μιλούν οι Ισπανοί στην MARCA… «Αδιαμφισβήτητα ήταν απόλυτα δίκαιη η  Ελληνική πρόκριση, επιδιώκοντας τον στόχο της,  με την καρδιά και με την πίστη των Σπαρτιατών (de los espartanos .




































Και τώρα Κόστα Ρικα, με την Κοσταρικάνη  εφημερίδα Αl Dia να προαναγγέλλει το ματς.











Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ο παραθεριστής...

Σημερινό δημοσίευμα Κορινθιακού ιστότοπου ευρείας αναγνωσιμότητας. Θέμα του η απουσία της Ελληνικής διαιτησίας από το μουντιάλ, την ίδια στιγμή που άλλα κράτη (μερικά εκ των οποίων ασήμαντα ποδοσφαιρικά μπροστά σε μία πρωταθλήτρια Ευρώπης), έχουν διαιτητική παρουσία έστω και σαν "τέταρτους". 

http://nikhforos.blogspot.gr/





Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η προτροπή του Δημάρχου Βόλου προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ



Κάποιος επισκέπτης στα σχόλια ζήτησε να ανεβάσουμε την προτροπή του Δημάρχου Βόλου, προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Επειδή χτες ήμασταν στο γήπεδο Χαριλάου και είδαμε το μπαράζ, ο δήμαρχος έχει δίκιο να φωνάζει για το πρώτο γκολ της Ξάνθης αλλά δε μιλάει για το γκολ της ομάδας του, το οποίο επίσης δεν έπρεπε να μετρήσει, σε ένα ματς που ο Γιάχος αν και 4ος, έκανε πολλά χιλιόμετρα, με αρκετά υπτάμενα αντικείμενα....







Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ήταν πραγματικά μία Καλλονή...



Στο σημερινό φύλλο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΙΟΥ, όσοι φυσικά ενδιαφέρονται, μπορούν να διαβάσουν την ανάλυση και τα σχόλια που έκανα για την απόλυτα πετυχημένη πορεία της ΑΕΛ Καλλονής στην Super League.

Γ. ΡΑΠΤΑΚΗΣ