Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

OXI

«Εδώ Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών. 

Έκτακτο ανακοινωθέν. Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 5.30 πρωινής της σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου Εδάφους»








Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ατρόμητος – Αναγέννηση 3-0 (κύπελλο)



Εύκολο απόγευμα χτες για τον Ατρόμητο που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, νικώντας την αποδυναμωμένη αλλά φιλότιμη Αναγέννηση Θολοποταμίου με 3-0.

Τα όποια προβλήματα του Ατρομήτου έλυσε για μία ακόμα φορά φέτος ο Παντελής Σούκας στο 24΄όταν με προβολή άνοιξε το σκορ, δέκα λεπτά αργότερα με αυτογκόλ έγινε το 2-0 για να κλείσει το σκορ της άνετης επικράτησης ο Τσιρνίκας που πήρε το «ριμπάουντ» μετά από σουτ του Π. Σούκα. 

Άριστη η διαιτησία του κυρίου Επιτροπάκη και των βοηθών του (Τσούχλης, Σύριος).

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το πέναλτι του Π. Σούκα που απέκρουσε ο Ανδρεάδης στο 0-0.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Δέχεστε να σας κόβει πρόστιμα αυτή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου? (ΜΕΡΟΣ Δ΄)



Εδώ μαζί με το κομμάτι της συνέντευξης, σας ετοιμάζουμε και ένα απρόσμενο «δώρο». 

Όποιος μας βρει στον ΚΑΠ ή στον Πειθαρχικό κώδικα οτι αυτά που λέει ο πρόεδρος της Πειθαρχικής ισχύουν, εμείς θα του παραδώσουμε τους κωδικούς τους blog και θα φύγουμε. Έχετε μία μοναδική ευκαιρία να ησυχάσετε από μας μια για πάντα.Άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει.

Προλάβετε.

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ: Το συγκεκριμένο άρθρο (εννοεί το άρθρο 21) το εφαρμόζουμε σε περιπτώσεις που υπάρχουν βιαιοπραγία ή εκτεταμένα επεισόδια ή υβριστική συμπεριφορά απέναντι στον διαιτητή στον παρατηρητή, σε παράγοντες άλλων ομάδων, σε τέτοιες περιπτώσεις. Εδώ έχουμε ένα φύλλο αγώνας που αναφέρεται σε αποβολές παικτών από δεύτερη κίτρινη κάρτα, έτσι…και κρίναμε ότι δεν συντρέχει ουδέν (ουδείς) λόγος να τιμωρηθεί η ομάδα με τους -2 βαθμούς και για την επόμενη χρονιά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εσείς δηλαδή βρήκατε το παραθυράκι αυτό  για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους όπως είναι και πατήσατε πάνω σε αυτό.

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ: Μμμμ μμμμ…αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες…επειδή κάτι ακούγετε για δεδικασμένο και τέτοια, πρόθεσή μας δηλαδή δεν είναι να ευνοηθεί ο Λαίλαπας ούτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα  ούτε να αδικηθεί κάποια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι αλλά εσείς τώρα κύριε Σκαπινάκη με αυτό που κάνετε βάζετε ένα δεδικασμένο παραδείγματος χάρην, αν κάποιο παιχνίδι στην ΕΠΣ Λασιθίου διακοπή με τον ανάλογο τρόπο δεν θα τιμωρηθεί η ομάδα με αφαίρεση βαθμών διότι υπάρχει το παιχνίδι της Χίου που έγινε αυτό το πράγμα.

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ: Μμμμ μμμμ η απόφαση είναι σύννομη και αυτό είναι σίγουρο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο σεβαστός πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου και της ΕΠΟ αποφάσισε ποιο είναι το σύννομο και όχι ο πρόεδρος της Πειθαρχικής επιτροπής. Και ξέρετε γιατί? Διότι στην απάντησή του ο κύριος Σκαπινάκης είπε ότι « η απόφαση είναι σύννομη και αυτό είναι σίγουρο». Σιγουριά και κάλυψη σε όλους αυτούς στην ΕΠΣ Χίου μόνον ένας μπορεί να δώσει. Ο πρόεδρός της. Διαφωνεί κανείς?
Υπήρξε ομάδα στη Χίο που να έχει έννομο συμφέρον και να τόλμησε να ανοίξει το στόμα της εκτός  μέσα στις καφετέριες? Μούγκα στη στρούγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
1) Να ενημερωθούν άμεσα όλες οι ΕΠΣ της Ελλάδας περί του δεδικασμένου της Χίου.
2) Να ενημερωθούν άμεσα όλες οι ομάδες της Ελλάδας και ας τολμήσει να υπάρξει επιτροπή να τις τιμωρήσει για το ίδιο θέμα.


ΚΥΡΙΕ ΣΚΑΠΙΝΑΚΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ?????????

Δέχεστε να σας κόβει πρόστιμα αυτή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου? (ΜΕΡΟΣ Γ΄)



Στο σημείο αυτό της συνέντευξης μπερδεύονται οι νόμοι της βαρύτητας αλλά και οι έννοιες των Ελληνικών προτάσεων, σε σημείο όπου να αναρωτιόμαστε γιατί βρεχόμαστε όταν βρέχει. 

Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής μας δηλώνει πως αδυνατεί να καταλάβει το πως είναι δυνατόν να μπουγελωθεί ένας βοηθός με νερό, αν δεν του έχουν πετάξει και την συσκευασία που περιείχε το νερό. Και αν μάλιστα το φύλλο αγώνα δεν το ξεκαθαρίζει…..αθώος ο κατηγορούμενος.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μια που σας έχουμε εδώ με κάτι νερά που πέσανε στο Πυργί, στο Πύργο…ο Πύργος τιμωρήθηκε μόνο με επίπληξη?

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ:  Το φύλλο αγώνος στην συγκεκριμένη περίπτωση έγραψε ότι πετάχτηκε νερό….στο….προς το μέρος του επόπτη. Τώρα το ότι πετάχτηκε νερό νομίζω είναι λίγο ασαφές….δεν έγραφε ότι πετάχτηκε κάποιο μπουκάλι με νερό ή οτιδήποτε άλλο…πετάχτηκε νερό προς την πλευρά του επόπτη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Που σημαίνει πολύ απλά ότι και οι διαιτητές πρέπει να ξέρουνε τι γράφουνε.

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ:  Σίγουρα. Σίγουρα. Διότι από τη μία βοηθάνε εμάς παρά πολύ…έτσι?....από την άλλη εμείς ακολουθούμε κατά γράμμα το φύλλο αγώνος  Δυστυχώς ή ευτυχώς το φύλλο αγώνος είναι το ισχυρό χαρτί…έτσι…για να βγει μία ποινή.

 

ΑΘΗΝΑ 25/02/2004

Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 27 /02/2004 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα: Την ΠΑΕ ΟΦΗ, τον πρόεδρό Β. Ξημέρη, τον αντιπρόεδρό της Π.Μυριοκεφαλιτάκη και τον εκπρόσωπό της Α. Βασιλείου γιατί:

«…..Στο 67 λεπτό φίλαθλος της ΠΑΕ ΟΦΗ έριξε νερό στον τέταρτο διαιτητή….»

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
1) Προφανώς τότε, το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ ήταν ή άσχετο ή είχε εμπάθεια με τον ΟΦΗ, αλλιώς πως κάλεσε σε απολογία τους… άκηδες?????
2) Έστω ότι «ρίχνουμε νερό» σε ένα βοηθό διαιτητή. Πως το ρίχνουμε όμως? Αν η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΣΠ Χίου δεν διαβάσει στο φύλλο αγώνα ότι πετάχτηκε π.χ. «μπουκάλι με νερό» ….. της είναι ασαφές και άγνωστο το πως μπουγελώθηκε ο βοηθός. Είναι ποτέ δυνατόν να καταβρέξουμε κάποιον χωρίς να του πετάξουμε και την συσκευασία? Μπορεί να το πήρε ο αέρας, σαν κάτι καθίσματα κάποτε.

ΠΡOΤΑΣΗ
1) Σύσταση στους διαιτητές να γράφουν, «νερό χωρίς την σίγλα», «μία σίγλα με νερό», «νερό χωρίς την συσκευασία»,  «μπουκάλι γεμάτο με νερό», «μπουκάλι με νερό» κ.λ.π.
2) Αν κρίνετε ότι οι διαιτητές αδικούν την ομάδα σας, ρίξτε τους άφοβα καντάρια νερό. ΠΡΟΣΟΧΗ…όχι με τη συσκευασία. Προφανώς δεν θα τιμωρηθεί η ομάδα σας.

Υ.Γ. Προφανώς ο διαιτητής κακώς διέκοψε προσωρινά το ματς ενώ η Πειθαρχική έπραξε άριστα που δεν τιμώρησε τον Πύργο για την διακοπή αυτή.

ΚΥΡΙΕ ΣΚΑΠΙΝΑΚΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ?????????

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Δέχεστε να σας κόβει πρόστιμα αυτή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου? (ΜΕΡΟΣ Β΄)



Ίσως κάποιοι δεν πείστηκαν με την προηγούμενη αναφορά μας οπότε έχουμε και την επόμενη.

Έχουμε το κομμάτι της συνέντευξης, όπου ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής (ο Θεός δηλαδή να την κάνει επιτροπή), με παράδειγμα δείχνει το πόσο έχει μελετήσει σε βάθος τον Πειθαρχικό κώδικα σύμφωνα με τον οποίον σας κόβει τα πρόστιμα.

Απολαύστε τον και συνεχίστε να πληρώνετε ακάθεκτοι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε πρόεδρε τι διαφορά έχει οι δύο κίτρινες απ’ την απευθείας κόκκινη?

ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ:  Έχει μεγάλη διαφορά. Έχει μεγάλη διαφορά. Απευθείας κόκκινη σημαίνει ότι μπορεί να είναι από τρεις αγωνιστικές και πάνω….έτσι?....βέβαια οι δύο κίτρινες είναι γιατί  παρεμπόδισε παράδειγμα αντίπαλο παίκτη να βάλει γκολ, έχει μεγάλη διαφορά αυτό. Δεν μπορεί να τύχει της ίδιας συμπεριφοράς ένας παίκτης που έπιασε τη μπάλα με το χέρι για να μην μπει γκολ η οποία είναι δεύτερη κίτρινη, είναι κόκκινη, αποβολή…εεεε….με μία απευθείας κόκκινη η οποία μπορεί να είνα εξύβριση στο διαιτητή ή σε αντίπαλο ή σε οποιοδήποτε…….η ακόμα και βιαιοπραγία

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Βγάλτε το συμπέρασμα μόνοι σας και κρίνετε το πώς η τριμελής Επιτροπή, που είναι πλέον διμελής αλλά «δικάζει» μονήρης, σας κόβει ταρίφες να πληρώνετε.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η ΕΣΠ Χίου θα πρέπει να μεριμνήσει έτσι ώστε η ΕΠΟ, η UEFA  αλλά και η FIFA να ενημερωθούν αλλά και να  εναρμονιστούν από τις απόψεις της  Πειθαρχική της ΕΠΣ Χίου για τα περί του ποδοσφαίρου και να αλλάξουν τον Πειθαρχικό κώδικα.

ΚΥΡΙΕ ΣΚΑΠΙΝΑΚΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ?????????

Δέχεστε να σας κόβει πρόστιμα αυτή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου? (ΜΕΡΟΣ Α΄)



Σας είχαμε υποσχεθεί να επανέλθουμε στην συνέντευξη του προέδρου, της ανύπαρκτης και ημιμαθέστατης Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Χίου κυρίου Σκαπινάκη, που δόθηκε την Δευτερά 21 Οκτωβρίου 2013 στο ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ,  στην εκπομπή ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΙΟΣ, στον δημοσιογράφο κύριο Σταυρακάκη και η οποία  αποτελεί μνημείο προκλητικά πρωτοφανούς ασχετοσύνης.

Ας ξεκινήσουμε με κάτι το ανεπανάληπτο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις με απευθείας κόκκινη που τιμωρείτε μία αγωνιστική.
ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ: Απευθείας κόκκινη?
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι με μία αγωνιστική
ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ: Ποια είναι αυτή?
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ένα μαρκάρισμα πάνω σε φάση  είναι κόκκινη και τρώει μία αγωνιστική
ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ: Συγνώμη δεν σας άκουσα
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ένα μαρκάρισμα πάνω σε φάση παρεμπόδισης για γκολ και τρώει μία αγωνιστική
ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ: Ακριβ…..αυτό είναι δεύτερη κίτρινη δεν είναι….εεεεε….δεν ειν….





ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οι διαιτητές κατά τον πρόεδρο της Πειθαρχικής, κακώς π.χ. αποβάλλουν τους ποδοσφαιριστές που παρεμποδίζουν επίτευξη τέρματος με παράνομο τρόπο, Έπρεπε να δέχονται κίτρινη. Και η απορία μας είναι απλή. Εδώ και τόσα χρόνια πως τιμωρεί αυτά τα παραπτώματα?

ΠΡΟΤΑΣΗ
Όποιος ποδοσφαιριστής αποβάλλετε, δικαιούται η ομάδα του να διαμαρτύρεται στον διαιτητή.
Οι ομάδες να κάνουν παράσταση στον κύριο Μαχαίρα για να ενημερώσει τους διαιτητές, εις το εξής να δείχνουν κίτρινη και όχι κόκκινη.   

ΚΥΡΙΕ ΣΚΑΠΙΝΑΚΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ?????????

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Βαθμολογία 5η αγωνιστική 2013-14



Η βαθμολογία έχει υπολογιστεί με το σκορ στον αγώνα Λαίλαπας – Ηρακλής 0-4 και όχι 0-3 άνευ αγώνα όπως προκλητικά εξακολουθεί να γράφει η αδιόρθωτη ΕΠΣ Χίου.
Ο Πύργος ξεκίνησε με -2 βαθμούς.


Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Βγάζετε πολύ γέλιο τελικά στην ΕΠΣ Χίου



Αφού δεν μπορείτε ρε παιδιά χωρίς γκάφα γιατί μας ταλαιπωρείτε και μετά φωνάζετε ότι σας κράζουμε άδικα? Η κατάστασή σας χρίζει πλέον ψυχολογικής υποστήριξης.

Εξηγήστε μας πόσες φορές μπορεί να παίξει μία ομάδα σε ένα Σαββατοκύριακό και πως είναι δυνατόν τέσσερις ομάδες να αγωνιστούν την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο.

Και θέλετε μετά να σας πάρουμε και στα σοβαρά?


Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πόσο ακόμα θα ξεφτιλίζεται η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου?



Εφόσον δεν έχετε ιδέα με το αντικείμενο γιατί βγαίνετε στο ράδιο να μιλάτε? Γελοιοποιείστε κατ’ εξακολούθηση.  

Κύριε Σκαπινάκη σας έχουν στην Πειθαρχική επιτροπή και δεν έχετε ιδέα το πότε ένας ποδοσφαιριστής που θα αποβληθεί  με  κόκκινη θα  τιμωρηθεί με μία αγωνιστική? Είναι δυνατόν? Και ρωτάτε να σας απαντήσει ο δημοσιογράφος?

Αν για παράδειγμα κύριε Σκαπινάκη ο παιχταράς Παντελής Σούκας βρεθεί πέντε φορές σε προφανή θέση για γκολ και ανατραπεί ισάριθμες από αντίπαλους, με πόσες αγωνιστικές θα τιμωρήσετε αυτούς που θα αποβληθούν? Με 50 το καθένα? Πόσο άσχετοι είστε με το αντικείμενο και έχετε το θράσος να βγαίνετε και να μιλάτε.

Κύριε Σκαπινάκη το άρθρο 21 που αναφέρει για βιαιοπραγίες και εκτεταμένα επεισόδια αφήνοντας περιθώρια μετάφρασης? Δεν έχετε ιδέα με πόσες αγωνιστικές τιμωρείτε ένας ποδοσφαιριστής ανάλογα το παράπτωμά του και θέλετε να πιστέψουμε πως ήσασταν σε θέση να μεταφράσετε την βαθύτερη έννοια του ΚΑΠ (που δεν υπάρχει στο συγκεκρινένο άρθρο) και της κόκκινης κάρτας (ούτε αυτή υπάρχει)? Σε πιο σημείο κάνει μετάφραση της κόκκινης και την ξεχωρίζει ως προς την προέλευση? Ανύκουστα πράγματα. Αφού η απόφαση της απαλλαγής του Λαίλαπα ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απόφαση του προέδρου της ΕΠΣ Χίου ποιόν κοροιδεύετε? 

Αν κύριοι της ΕΠΣ Χίου θέλατε να ρίξετε στα μαλακά την όποια ομάδα βρεθεί στην θέση του Λαίλαπα θα έπρεπε να κάνετε το εξής απλούστατο. ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΣΟΥΖΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. Ήταν τόσο δύσκολο? Αποτελούν εξόντωση οι -2 βαθμοί ή ήταν ο μοναδικός τρόπος να μη γελά όλη η Χίος με το χάλι σας? Όλα τα άλλα είναι για τα πανηγύρια όπως και η ανύπαρκτη επιτροπή σας.

Με λίγα λόγια γίνατε ξανά  ρεζίλι των σκυλιών. Είστε επικίνδυνα άσχετοι και έχετε τα κοροΐδα τις ομάδες να πληρώνουν. Η παραίτησής σας δεν ξέρω αν προλαβαίνει να σώσει τα όποια προσχήματα έμειναν όρθια σήμερα.

Θα ζητήσω από το ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ την εκπομπή να την ανεβάσω  στο blog διότι αποτελεί πρωτοφανές μνημείο ασχετοσύνης Πειθαρχικής Επιτροπής σε όλη την Ελλάδα. Αυτά που ακούστηκαν σήμερα ούτε ο Ψωμιάδης στο δικαστήριο δεν μπορεί να φανταστεί για να υπερασπίσει τον εαυτό του.

Υ.Γ1. Κύριε Μαχαίρα όπως ακούσατε από τον κύριο Σκαπινάκη, οι διαιτητές σας είναι τόσο άσχετοι στην συμπλήρωση του φύλλου αγώνα, με συνέπεια η Πειθαρχική Επιτροπή να μην μπορεί να καταλάβει τι γράφουν. Επακόλουθο να μην μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη αμερόληπτα…όπως πάντα. Να σας συστήσω ένα φιλόλογο?

Υ.Γ.2 Κύριε Σταυρακάκη δεν κάνετε καλά την δουλειά σας, είστε απαράδεκτος διότι εκθέτετε ανθρώπους. Θα σας συμβούλευα την επόμενη φορά να δίνετε τις ερωτήσεις σας γραπτώς από την προηγούμενη στον συνεντευξιαζόμενο, να τις μελετήσει. Αλλιώς…γελάνε και τα τσιμέντα. Και όσον αφορά τις ερωτήσεις δεν έμεινα ικανοποιημένος ως ακροατής. Πολύ light με 0 λιπαρά. Σας θέλω την επόμενη φουλ  με 40% λίπος μέσα.

Υ.Γ.3. Καλείτε κύριε Σκαπινάκη σε απολογία ομάδες μόνο για θέματα βίας και βιαιοπραγίας? Τον Κανάρη πρόσφατα γιατί τον καλέσατε? Ρε ποιόν δουλεύετε? 

Υ.Γ.4. Στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Χίου μπορούμε να έχουμε πρόσβαση να διορθώσουμε τις ανακρίβειες που γράφετε στα αποτελέσματα και την βαθμολογία?
 

Υ.Γ.5 Οι γκάφες σας επειδή είστε άσχετοι δεν θα έχουν τελειωμό και θα το διαπιστώσετε σύντομα. Θα σας τις πούμε όλες. 

Υ.Γ.6 Ρίξτε κουβάδες νερο στους διατητές. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Και αν σας πουν τιποτα θα πειτε....Πυργί και καθαρίσατε. 

Οι Χιώτες πάνε τέσσερις-τέσσερις...



Κάποτε, για να μην ξεχνιόμαστε, εξυπηρετήσαμε την ΕΠΣ Χίου συντάσσοντας τις ανακοινώσεις που δόθηκαν σε όλα τα  ΜΜΕ της Ελλάδας, στην υπόθεση του Θανάση Γιάχου, διότι υπήρχε το ισχυρό κίνητρο για να σώσουμε τον άνθρωπο.

Σήμερα είμαστε σε κόντρα με την ΕΠΣ Χίου, δίνοντας καλώς ή κακώς λαβές σε άλλους διότι υπάρχει και πάλι το ισχυρό κίνητρο. Η ΕΠΣ Χίου καταπάτησε τις αρχές τις οποίες τότε υπερασπιζόταν.

Τα τερτίπια της και το κρυφτούλι της μέσα στις παραγράφους των νόμων και κανονισμών που έπρεπε να ακολουθεί με ευλάβεια, τέλειωσε. 


Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Το σκάνδαλο με τον αγώνα Λαίλαπας – Ηρακλής της ΕΠΣ Χίου (ΜΕΡΟΣ 4 )



ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Εξαιρετικά απλό. Η ΕΠΣ Χίου δια του προέδρου της έγραψε ιστορία με ένα πανεύκολο τρόπο. Με την παρακάτω παράγραφο του άρθρου 21.

ΑΡΘΡΟ 21 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 9

9. Σε κάθε περίπτωση που δεν τελείται ή διακόπτεται αγώνας - για οποιονδήποτε λόγο - για το κύρος αυτού και τις επιβαλλόμενες ποινές αποφαίνεται το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο.

Δηλαδή, όσο και να χτυπάτε το πισινό σας εσείς και να κράζετε, σας έχουμε όλους γραμμένους όπως και τις υπόλοιπες παραγράφους του άρθρου. Διότι ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ…..δηλαδή η ανύπαρκτη ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ….η οποία αφού μελέτησε αμερόληπτα και ανεπηρέαστα (εδώ γελάνε) αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Λαίλαπα.

Δηλαδή αποφάσισε o ένας και μόνον, ο πρόεδρος της  ΕΠΣ Χίου όπως σε κάθε σοβαρό θέμα, διότι η ΕΠΣ Χίου αποτελείται από τον παντοδύναμο πρόεδρο της ΕΠΟ και μετά από μερικές γλάστρες (ατάκα Αφενδή), και μερικούς  αθέατους περιπατητές τύπου Johnny Walker.

Ουδείς εκεί μέσα τολμά να σηκώσει ανάστημα ακόμα και για τα αυτονόητα που ισχύουν στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ουδείς...προκειμένου να κομπάζουν ότι είναι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα…και προσφέρουν στο Χιώτικο ποδόσφαιρο. Τώρα το τι προσφέρουν το βλέπουμε.  

Ο αρχιδιαιτητής έδωσε στους διαιτητές να καταλάβουν ότι οι κόκκινες πρέπει να δίνονται με προσοχή και προφανώς από δω και πέρα, επουδενί στον Λαίλαπα αλλά και σε καμία ομάδα που να πλησιάζει τους 6 παίκτες, γιατί θα έχουμε χοντρά μπερδέματα. Το ότι για χάρη μίας ομάδας ξεφτιλίστηκε κάθε έννοια ΚΑΠ δεν παίζει ρόλο διότι τελικά φταίει ο Σταφίδας που μας ανάγκασε να κάνουμε κουκούλωμα. Οι διαιτητές προφανώς  πήραν το μήνυμα (αλλιώς τους περιμένει το προπαιδικό).

Οι ομάδες βέβαια που να τολμήσουν να ανοίξουν στόμα. Αυτές που πάνε για πρωτάθλημα προφανώς χέστηκαν. Αυτές που ξέρουν ότι θα σωθούν επίσης χέστηκαν. Ενώ αυτές που ξέρουν ότι θα κινδυνεύσουν, θα βγάλουν ανακοινώσεις άμα αδικηθούν (χτες από το Βαρβάσι), θα ικετέψουν και θα βάλουνε και κανένα κονεδάκι στην ΕΠΣ αν έχουν εκπρόσωπο ή κολλητό, για κανένα σφυριγματάκι όταν ζορίσει το πράμα, για ορισμό διαιτητή της αρεσκείας μας  ενώ θα έχουν να θυμούνται πως άμα έχεις καλές σχέσεις με τον αρχηγό, και δέκα κόκκινες να φας θα την γλυτώσεις διότι υπάρχει το ΑΡΘΡΟ 21 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 9 και το δεδικασμένο.

Τι έμεινε? Τα ΜΜΕ. Ποια είναι αυτά? Ένα έμεινε και παλεύει ενίοτε με Λιθομονούσικες ατάκες…και μετά….το χάος διότι έτσι πρέπει και διότι έτσι είναι το καθεστώς των συμφερόντων. Την όποια γνώμη έχεις να την κρατάς για τον εαυτό σου και να μην την δημοσιεύεις, αλλιώς είσαι κακός και ανεπιθύμητος.

Και μην ξεχνάτε…άμα φοράτε και perfume Alexis θα είστε ακαταμάχητοι ακόμα και με κόκκινες κάρτες.  

Διαφωνείτε σε κάτι? Δε νομίζω. 

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Βαρβασιακός - Ατρόμητος 1-3



Ύστερα από μέτρια εμφάνιση ο Ατρόμητος νίκησε εκτός έδρας το Βαρβάσι με 3-1. Ένα αυτογκόλ, ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παντελής Σούκας και ένα γκολ του Κ. Νύκτα έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα του Αγίου Γεωργίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γεωργιάδης, Τσέμι, Τσόφλιας (45' Καζάκος), Σκουφάρας (45' Κρητικός), Κούτικας, Σούκας Σ., Μερκούρης, Κιάφα, Σέργης (45' Πουλιός), Σούκας Π., Νύκτας

Υ.Γ. Ξέρετε πόσο αστείο ήταν να βγαίνει το Βαρβάσι δια του σεβαστού κυρίου Γάβανου και να λέει ότι αδικήθηκε από την διαιτησία? Η ομάδα του ενώ έχει έννομο συμφέρον στο θέμα Λαίλαπα  δεν μιλάει, αλλά τον ενόχλησε η διαιτησία του Στουπάκη. Δεν πειράζει. Υποταγή στο νόμο του ισχυρού και σε όποιον αρέσει κύριε Γάβανε. 

Το σκάνδαλο με τον αγώνα Λαίλαπας – Ηρακλής της ΕΠΣ Χίου (ΜΕΡΟΣ 3 )



«….Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάσχει από νόμους και κανονισμούς, πάσχει στο κομμάτι της εφαρμογής τους. Αυτό θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε…..»Σαρρής Γ.  πριν τις εκλογές της ΕΠΟ

Το κρίσιμο άρθρο του ΚΑΠ είναι το 21.  Επίσης θα υπενθυμίσω ότι ο ΚΑΠ μεσούσης της ποδοσφαιρικής περιόδου δεν αλλάζει. Αυτός ψηφίστηκε αυτός θα εφαρμοστεί για το 2013-14. Αυτό το αναφέρουμε γιατί κάποιος ημιμαθής πρόσφατα πέταξε μία τέτοια βλακεία περί αλλαγής.

ΑΡΘΡΟ 21 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 8α

8  α) Δεν είναι δυνατή η συνέχιση ενός αγώνα σε οποιαδήποτε περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο αν η μια ή και οι δύο ομάδες παραμείνουν στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από επτά (7) ποδοσφαιριστές.

Όποιος καταλαβαίνει στοιχειωδώς τα Ελληνικά, πως μεταφράζει στο μυαλουδάκι  του «σε οποιαδήποτε περίπτωση για οποιοδήποτε λόγο»? Τι θα πει «σε οποιαδήποτε περίπτωση για οποιοδήποτε λόγο»? Ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι που μία ομάδα μπορεί να μείνει με λιγότερους από επτά (7) ποδοσφαιριστές? Συνήθως είναι τραυματισμοί και αποβολές. Διαφωνεί κανείς? Μάλλον όχι.Εξαιρούνται τα μέλη της ΕΠΣ Χίου.

ΑΡΘΡΟ 21 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 8β

β)Αν συντρέξει τέτοια περίπτωση, ο διαιτητής έχει την υποχρέωση να διακόψει τον αγώνα ο οποίος και κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας που δεν έχει ευθύνη για τη διακοπή με τέρματα 3-0, εκτός αν την ευνοεί το αποτέλεσμα  του αγώνα τη στιγμή της διακοπής του. Σ’ αυτή τη περίπτωση έχει εφαρμογή

η διάταξη της παρ. 2α του παρόντος άρθρου

Όταν ο κανονισμός λέει διακόπτεται στους 6 παίκτες, ποιος έμεινε με έξι παίκτες? Η Μπαρτσελόνα ή ο Λαίλαπας? Ποιος ήταν υπαίτιος της διακοπής? Κι όμως κύκλοι στην ΕΠΣ είπαν πως οι κόκκινες δεν είναι αιτία για να τιμωρηθεί ο Λαίλαπας με τα προβλεπόμενα. Τι άλλη βλακεία θα ακούσουμε? Ποιος πανύβλαξ ξεστόμισε κάτι τέτοιο? Τι μας περνάτε? Νομίζετε ότι τρώμε το κουτόχορτο που ταΐζετε κάποιους που το τρώνε και λένε και ευχαριστώ πολύ? Μας περνάτε για ιθαγενείς που αύριο μεθαύριο θα μας φωνάξετε να μας μοιράσετε καθρεπτάκια και χαϊμαλιά (π.χ. μπάλες ποδοσφαίρου) για να ρεφάρουμε?

ΑΡΘΡΟ 21 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2α

2.Αγώνας που δεν τελέστηκε ή που δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας ή και των δύο ομάδων, προσμετράται για την έκτιση ποινών μόνον της ανυπαίτιας ομάδας και τιμωρείται ως εξής:

α)Με απώλεια του αγώνα, με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα της

τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το

επόμενο πρωτάθλημα και χρηματική ποινή έως  δυόμιση χιλιάδες (2.500)

ευρώ  σε βάρος της υπαίτιας ομάδας αν ο αγώνας δεν αρχίσει.

Το 2500 δεν ισχυει για τα τοπικα. Είναι μέχρι 800.

ΑΡΘΡΟ 21 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3

3.Σε όλες τις περιπτώσεις της παρ. 2 του παρόντος άρθρου, η υπαίτια ομάδα

θεωρείται ότι ηττήθηκε με τέρματα 0-3, εκτός αν το αποτέλεσμα ευνοεί την

ανυπαίτια ομάδα, οπότε υπολογίζεται το αποτέλεσμα που πραγματικά

σημειώθηκε, μέχρι τη διακοπή ή την αποχώρηση.

Άρα ο Σταφίδας σωστά διέκοψε τον αγώνα, ο οποίος προφανώς έγινε και διακόπηκε στο 0-4.Προφανώς λοιπόν η ηλιθιότητα που γράφτηκε στο σαιτ της ΕΠΣ Χίου «0-3 άνευ αγώνα» δεν υπάρχει. Το ματς κατοχυρώνετε  0-4 υπέρ του Ηρακλή. Ας δούμε όμως την διάταξη της παρ. 2α του παρόντος άρθρου

ΑΡΘΡΟ 21 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 9

9.Σε κάθε περίπτωση που δεν τελείται ή διακόπτεται αγώνας - για οποιονδήποτε λόγο - για το κύρος αυτού και τις επιβαλλόμενες ποινές αποφαίνεται το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο.

Τι κάνει λοιπόν η ΕΠΣ Χίου? Μήπως πάει και διαβάζει την παράγραφο 9 του ίδιου άρθρου? Μήπως αφήνει παράθυρο ο νομοθέτης στο δικαιοδοτικό όργανο να κάνει ότι γουστάρει επειδή λέει «αποφαίνεται»? Θα μας πουν ότι αποφάνθηκε ήδη και τα κουκούλωσε? Ας μας πει κάποιος τι έγινε σε αυτόν τον αγώνα, που να μην καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα και να μην περιλαμβάνεται στο άρθρο 21 και ρίχτε ξανά μία ματιά στις αντίστοιχες περιπτώσεις σε άλλες ΕΠΣ που γράψαμε παρακάτω.

Ώρα όμως να γράψουμε και λίγα πραγματάκια για τις επιπτώσεις στην διαιτησία της Χίου και τις τυχών ευθύνες του κυρίου Μαχαίρα…..


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ…..

Το σκάνδαλο με τον αγώνα Λαίλαπας – Ηρακλής της ΕΠΣ Χίου (ΜΕΡΟΣ 2 )



"Άθλιος παρ΄ αθλίου, δι΄ αθλίου προς άθλιον"… Διογένης ο Κυνικός

Κάποιοι από τους κυρίους που λογίζονται σήμερα ως μέλη της ΕΠΣ Χίου, πριν τις εκλογές διέδιδαν ότι θα εφαρμόζουν τον ΚΑΠ. Δεν θα ασχοληθούμε ξανά  μαζί τους αν βγουν δημόσια και πουν ότι παίρνουν πίσω αυτή την δήλωση. Θα είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν αυτή τη στιγμή, εκτός βέβαια και θέλουν να συνεχίσουν για την υστεροφημία τους να παίζουν στον μπερντέ του θεάτρου σκιών κάθε βδομάδα. Αυτό όμως είναι και το πιθανότερο.

Ένα πρόβλημα γνωστό εκ των προτέρων, ήταν το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς όχι μόνο δεν έχουν διαβάσει ποτέ τους τον ΚΑΠ, όχι μόνο δεν τον έχουν πιάσει καν στα χέρια τους αλλά ακόμα και σήμερα αρνούνται επίμονα να το κάνουν.   

Δυστυχώς μερικοί από αυτούς τους κυρίους λόγω της παντελούς άγνοιας που έχουν περί των κανονισμών, ξεφτιλίζουν κάθε φίλαθλη έννοια και ιδιότητα συνεχώς. Για να συγκαλύψουν τώρα το ΣΚΑΝΔΑΛΟ επιχειρηματολογούν ΒΛΑΚΩΔΩΣ και είναι λογικό διότι με το αντικείμενο είναι παντελώς άσχετοι. Μην προσβάλλεστε κύριοι που σας αποκαλώ άσχετους, είστε και  θα σας το αποδείξουμε παρακάτω. Θα προσπαθήσουμε δηλαδή να σας διαφωτίσουμε, του Enlighten your thoughts για να σας το πούμε και Αγγλιστί μήπως και με τα Ελληνικά υπάρχει πρόβλημα.  

Καταρχήν η σκιώδης Πειθαρχική Επιτροπή στην ΕΠΣ Χίου δεν υπάρχει ξεχάστε το κύριοι αναγνώστες. Αποδείχτηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι ανάξια, ανεύθυνη, άβουλη, απόλυτα κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη. Πλέον πρόσφατο παράδειγμα η γαργάρα για την προσωρινή διακοπή στο Πύργο με το κατάβρεγμα στο βοηθό. Άγετε και φέρετε σύμφωνα με τις προσταγές. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει. Είναι ανύπαρκτη. Ακούμπησε το φύλλο αγώνα μέχρι εκεί που της είπαν....αναντίρρητα.   

Τα γεγονότα σας είναι γνωστά. Στο αγώνα Λαίλαπα – Ηρακλή, ο διαιτητής Σταφίδας καλώς ή κακώς έδειξε στον Λαίλαπα πέντε κόκκινες κάρτες, ο Λαίλαπας έμεινε με έξι ποδοσφαιριστές στο 80΄ και ο αγώνας διακόπηκε. Επιβεβαιωμένα από δεκάδες πηγές διέκοψε τον αγώνα και σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν από το ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ που παραμένει ισχυρό ότι και να γίνει (μέχρι και τον Σιδεριδάκη βάλατε κάποτε σε άλλες περιπτώσεις να το επικαλείται), τεκμηρίωσε τους λόγους που απέβαλλε τους ποδοσφαιριστές. Άρα ο αγώνας ξεκίνησε και διακόπηκε. Αυτό δεν αλλάζει ούτε με σεισμό……



 Ας μπούμε όμως στους κανονισμούς και πιο συγκεκριμένα στο άρθρο 21 για να δούμε τι προβλέπετε και τι πρέπει να ισχύσει…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ…..

Το σκάνδαλο με τον αγώνα Λαίλαπας – Ηρακλής της ΕΠΣ Χίου (ΜΕΡΟΣ 1 )



Ξεκινάμε.
Καταρχήν λίγη ιστορία προτού αρχίσουμε να ψέλνουμε θα μας κάνει καλό. Τι έγινε σε άλλες περιπτώσεις ανά το Πανελλήνιο? Ας ρίξουμε μία ματιά όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να διαπιστώσουμε τον ΚΑΠ πως τον μεταφράζουν και πως τον εφαρμόζουν άλλες ΕΠΣ. Ψάξαμε περιπτώσεις μόνο στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, αγώνων που διακόπηκαν αναζητώντας παράλληλα αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων των οικείων ΕΠΣ. Ικανό το δείγμα.

Ένα παράδειγμα στην ΕΠΣ Λάρισας.

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας της 8-1-2012 μεταξύ των ομάδων Αστραπή Δελερίων – Όλυμπος Ολυμπιάδας, που διακόπηκε οριστικά, πριν την κανονική του λήξη, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε στον αγωνιστικό χώρο με 6 παίκτες, λόγω τραυματισμών και ενώ το σκορ ήταν 6-0, κατακυρώθηκε υπέρ της γηπεδούχου ομάδας με +3 βαθμούς και 6-0 τέρματα, ενώ από τη βαθμολογία της ομάδας της Ολυμπιάδας αφαιρούνται 2 βαθμοί και άλλοι 2 βαθμοί θα αφαιρεθούν από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει η συγκεκριμένη ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.


Άλλο παράδειγμα στην ΕΠΣ Ηρακλείου

Ανακοίνωση της πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ:
Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμό Πρακτικού 16 / 08.01.2013 ο αγώνας της 23/12/2012 ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ , ο οποίος ΔΙΕΚΟΠΗ επειδή η ομάδα του Μεταξοχωρίου έμεινε στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να αγωνιστεί κατά το 2ο ημίχρονο, ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 4 – 0 υπέρ του Σωματείου ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ, αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον Βαθμολογικό Πίνακα του τρέχον πρωταθλήματος καθώς και 2 Βαθμοί από το Πρωτάθλημα που θα συμμετέχει την ποδοσφαιρική περίοδο 2013 – 2014 ( άρθρο 21 παρ. 8 εδ. δ.β και παρ. 2 α).-

Από την ΕΣΠ Θράκης

Η 13η αγωνιστική
Το παιχνίδι Μέγα Πιστού – Πολύανθου δεν τελείωσε ποτέ αφού διεκόπη στο 55΄ από τον νεαρό διαιτητή Ντοσίδη διότι έβγαλε 5 κόκκινες κάρτες στην ομάδα του Πολύανθου και έμεινε με 6 παίκτες.
Από τη βαθμολογία της ομάδας της Πολύνθου αφαιρούνται 2 βαθμοί και άλλοι 2 βαθμοί θα αφαιρεθούν από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει η συγκεκριμένη ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ  Ο ΚΑΠ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 21 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ….

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Κυκλοφόρησαν φήμες για συγκάλυψη της ΕΠΣ Χίου



Στα ποδοσφαιρικά στέκια κυκλοφόρησε σήμερα η φήμη ότι η απόφαση που πάρθηκε στα μουλωχτά στην υπόγα της ΕΠΣ Χίου για την τύχη του αγώνα Λαίλαπας – Ηρακλής που ΔΙΕΚΟΠΗ, επειδή ο Λαίλαπας έμεινε με 6 παίκτες, είναι βέβαια η……ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ.

Δηλαδή γαργάρα και  μούγκα από την ΕΠΣ με το σκεπτικό (???? έλεος) ότι δεν ευθύνεται ο Λαίλαπας (ακούς ΣΤΑΦΙΔΑ) για την διακοπή και όπως είναι αναμενόμενο καμία ομάδα  δεν  θα τολμήσει να υψώσει ανάστημα απέναντι στην ΕΠΣ Χίου, τα μέλη της οποίας πριν τις εκλογές αν δεν κάνουμε λάθος διαλαλούσαν ότι θα εφαρμόζουν τον ΚΑΠ. Ή μήπως δεν έλεγαν έτσι και αν χρειαστεί να σας γράψουμε και ποιοι το έλεγαν?

Και βέβαια ποια από τις ομάδες Α και Β κατηγορίας που έχει έννομο συμφέρον θα τολμήσει να διεκδικήσει το αυτονόητο? Την εφαρμογή του ΚΑΠ. Καμία απολύτως διότι υπάρχει ο φόβος του μπαμπούλα προέδρου της ΕΠΣ Χίου. Όλοι στο μαντρί και όποιος έχει άντερα ας τολμήσει να πει τίποτα. Θα καεί η γούνα του. Και σαν προπέτασμα καπνού κάλεσαν και τον Κανάρη σε απολογία για να δείξουν ότι τα «όργανα» στην ΕΠΣ Χίου εργάζονται νυχθημερόν για το καλό του ποδοσφαίρου. Πόση κοροϊδία ακόμα?

Με τους ρυθμούς που πηγαίνατε από καιρό τώρα ήταν ολοφάνερο πως θα φτάνατε στο σημείο ως ΕΠΣ, να κάνετε τη μέρα νύχτα και να γράψετε ιστορία. Γνωρίζουμε ότι το αυτάκι σας δεν ιδρώνει αλλά ούτε και το δικό μας.  Οφείλουμε απέναντι στους λιγοστούς φιλάθλους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο να γράψουμε απόλυτα δημοσιογραφικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σε επίπεδο ενημέρωσης και κανονισμών.

Το ίδιο ελπίζω να πράξουν και τα μέσα ενημέρωσης της Χίου που ελέγχουν εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και σέβονται το κοινό τους. Από τους άλλους που λειτουργούν ως φερέφωνα δεν έχουμε φυσικά απαιτήσεις.

Ξέρετε επίσης τι άλλο κυκλοφόρησε σήμερα. Ότι στον αέρα πλανιόταν έντονα η μυρωδιά απο perfume «Αlexis». Ξέρετε για ποιόν «Αlexis» μιλάμε? Μην μου πείτε δεν ξέρετε ρε παιδιά. 

 http://www.fclailapas.com/



Προσωπικά δεν περιμένουμε