Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Δεν αφήνουν τον Σαρρή να ησυχάσει



Νέος δικαστικός γύρος με υπόθεση δωροδοκίας (όπως ισχυρίζονται κάποιοι) σε εκλογές που έγιναν στην ΕΠΣ Δράμας. Η υπόθεση είναι στον εισαγγελέα, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ  ξανά στο μάτι του κυκλώνα, διότι η παράταξη που πήρε τελικά την ΕΠΣ Δράμας, τον ψήφισε στις εκλογές της ΕΠΟ.

Αναδημοσιεύουμε προς ενημέρωσή σας, όσα ανεγράφησαν στην ιστοσελίδα  www.soccerplus.gr  (ΠΗΓΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: LIVE SPORT) τον περασμένο Απρίλιο, υιοθετώντας απόλυτα το υπογραμμισμένο κείμενο στο τέλος. 

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία για δωροδοκία με σκοπό την εξαγορά ψήφων στις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας η οποία εμπλέκει και την ΕΠΟ με αναφορά σε δύο μέλη του διοικητικού της συμβουλίου βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και διερευνάται.
Η «L.S.» έχει στην κατοχή της δέκα υπεύθυνες δηλώσεις που έχουν γίνει από παράγοντες ερασιτεχνικών σωματείων της Δράμας και οι οποίοι καταγγέλλουν ή περιγράφουν απόπειρα χρηματισμού πριν από τις εκλογές της τοπικής ποδοσφαιρικής Ένωσης.
Οι υπεύθυνες δηλώσεις μαζί με άλλα στοιχεία και καταθέσεις βρίσκονται στα χέρια της Εισαγγελίας Δράμας.
Την καταγγελία την έκανε παράγοντας της ομάδας Καλαμπακίου Δράμας στις 18 Αυγούστου 2012.
Δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας στις οποίες το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 29 -29 και επικράτησε η παράταξη του Γ. Χατζησαρόγλου ύστερα κλήρωση.
Η άλλη παράταξη που έχει επικεφαλής τον Μ. Φωτίου έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα.
Ο Γ. Χατζησαρόγλου που τώρα είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας ψήφισε στις εκλογές της ΕΠΟ τον Γ. Σαρρή και την παράταξή του, ενώ η παράταξη Φωτίου αν εκλεγόταν θα στήριζε την υποψηφιότητα Γκαγκάτση.
Ο καταγγέλλων υποστηρίζει ότι δύο ημέρες πριν τις εκλογές δόθηκαν από κάποιον από την ΕΠΟ τον οποίο ονοματίζει 10.000 ευρώ και θεωρεί ότι τα χρήματα αυτά προορίζονταν για να κερδισθούν οι εκλογές της ΕΠΣ Δράμας.
Η καταγγελία
«Με πήρε τηλέφωνο ο Π. Δ. την Πέμπτη 10/8 και ώρα 10 μ.μ. και μου είπε ότι θα πάμε στην Αθήνα στην ΕΠΟ μαζί με τον Χ. Γ. γιατί έχουν συνάντηση με τον Γ. Σ και Π. Π. Αναχωρήσαμε με το αυτοκίνητο του Π. Δ. Στις 3 τα ξημερώματα ήρθε με το αυτοκίνητο του Π.Δ. με τον Χ. Γ. στο γήπεδο της Ν. ΑΜΙΣΟΥ όπου περίμενα και αναχωρήσαμε για την Αθήνα…
Φθάσαμε στις 9 π.μ στην ΕΠΟ. Καθίσαμε δίπλα σε μια καφετερία. Στις 11 η ώρα ο Χ. Γ. δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Π.Π. (όπως μας είπε ο Χ. Γ.) και του είπε να ανέβει στην ΕΠΟ μόνος του.
Εγώ και ο Π. Δ. πήγαμε στο αυτοκίνητο και περιμέναμε. Στις 11.30 ήρθε ο Χ. Γ. και κρατούσε στα χέρια του έναν φάκελο χρώματος άσπρου και μας είπε εδώ μέσα είναι τα λεφτά.
Όταν τον ρώτησα πόσα είναι μου είπε 10.000 ευρώ.
Αναχωρήσαμε για τη Δράμα. Στην διαδρομή μιλούσαν στα τηλεφώνα και έλεγαν ότι τα λεφτά προορίζονται για τις εκλογές της ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ»
- Το SoccerPlus αναδημοσιεύει το ρεπορτάζ χωρίς να το υιοθετεί (ομοίως και το atromitos.blogspot), ως έχει υποχρέωση στο όνομα της ενημέρωσης της κοινής γνώμης και του δημοσίου συμφέροντος. Ευχαρίστως θα δημοσιεύσει τις θέσεις όσων θεωρούν ότι θέλουν ή  και οφείλουν να τοποθετηθούν δημοσίως επί των ανωτέρω.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Τελικά πολύ βαβούρα για το τίποτα



Βγήκαν και οι ποινές τις ΕΠΟ για τους αντάρτες από Κιλκίς και Ηράκλειο. Το συμπέρασμα με όσα αναγράφονται είναι ότι οι ομάδες του Ηρακλείου βασικά, θα συμμετάσχουν κανονικά στην Σούπερ Λιγκ, θα κάνουν κανονικά μεταγραφές ενώ και οι διαιτητές τον ενώσεων δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Συνεπώς δεν μιλάμε για ουσιαστικές τιμωρίες. Πολύ απλά η ΕΠΟ έπρεπε για την τιμή των όπλων να κάνει και αυτή κάτι.  Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση. 


Υ.Γ. Αναγράφηκε η απόκτηση τελεσίδικα τριών παικτών για τον Ατρόμητο. Καλώς ήρθαν και οι τρεις και πάντα επιτυχίες.


Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Όλα καλά πλέον στην ΕΠΟ



Στις 28 Μαίου σας είχαμε πει ότι αργά ή γρήγορα οι προσφυγές θα αποσυρθούν. Σήμερα απέσυρε την προσφυγή και η ΕΠΣ Ηρακλείου οπότε όλα καλά και ανθηρά. 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το ΔΣ της ΕΠΣΗ,  αφού έλαβε υπόψη του τη διαμορφούμενη κατάσταση όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, όχι για αγωνιστικά η αθλητικά θέματα, αλλά για θέματα που άπτονται του Καταστατικού της ΕΠΟ:
1. Την «μοναχική» μας πορεία  όσον αφορά θεμιτές ενέργειες μας, που μόνο στόχο είχαν την σωστή λειτουργία του ποδοσφαίρου, των θεσμών του, αλλά και το συμφέρον του ερασιτεχνικού μας  ποδοσφαίρου.
2. Την απόσυρση και από την ΕΠΣ Κιλκίς της εν λόγω προσφυγής
3. Την επαπειλούμενη  αποβολή μας από την ΕΠΟ, έστω για μικρό διάστημα και συνεπώς  την ταλαιπωρία των Ομάδων και των Διαιτητών της ΕΠΣΗ. Προκρίνουμε και επιθυμούμε, ομαλή πορεία, συνοχή και ηρεμία των παραγόντων, των στελεχών και φορέων της ΕΠΣΗ.
4. Την αναμενόμενη απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για αναβολή της Γ.Σ. της ΕΠΟ και ανεξαρτήτως του οποιουδήποτε αποτελέσματος.
5. Τον ενδεχόμενο κίνδυνο επιβολής ποινών στις Εθνικές μας ομάδες και στις ΠΑΕ που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την FIFA, η οποία αφ ενός μεν θεωρεί ότι έχουμε δίκιο αλλά αφ ετέρου δεν δέχεται προσωρινές η διορισμένες διοικήσεις.
6. Τις δεσμεύσεις των οργάνων της ΕΠΟ ότι εφ εξής θα λειτουργούν δίκαια και ισόνομα ως προς τα δικαιώματα της ΕΠΣ Ηρακλείου.
Για τους παραπάνω λόγους η Διοίκηση της ΕΠΣΗ, με πρόταση του προέδρου της
αποφάσισε
Να υποβάλει στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο αίτημα μη έκδοσης απόφασης αποσύροντας άμεσα την προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια.
Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση μας, είχε η επέτειος για το ιστορικό γεγονός των 100 χρόνων (1913-2013) από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Για αυτή την περίοδο και παρά τις σύννομες ενέργειες μας, δεν μπορούμε ούτε δικαιούμαστε ούτε θέλουμε να είμαστε εμείς η αφορμή, μιας παράλογης αποβολής από την ΕΠΟ, την στιγμή που αυτή η Αποβολή φαντάζει ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, για όσους καλά γνωρίζουν ή καταλαβαίνουν τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει, ένα τέτοιο γεγονός.
Ηράκλειο 12 Ιουλίου 2013    
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο πρόεδρος ανακοίνωσε τον Πουλιό

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Χάλασε του Κούτικα?



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι τελικά χάλασε η μεταπήδηση του Κούτικα στον Ατρόμητο, ο οποίος Κούτικας θα ακολουθήσει άλλο προορισμό. Το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτή την εξέλιξη και οι κουβέντες που έγιναν δεν ενδιαφέρουν.