Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Το κακό με τα greekglish παράγινε



Ή θα γράφετε Ελληνικά ή θα τα σβήνω. Αν φοβάστε ότι θα κάνετε ορθογραφικά λάθη και θα εκτεθείτε, έχετε όλοι το word το οποίο κάνει την ορθογραφία αυτόματα. Μάθετε να το χρησιμοποιείτε δεν είναι κακό.  Σε τελική ανάλυση είναι προτιμότερο να γράφετε στα όποια Ελληνικά μπορείτε παρά σε αυτό το αποκρουστικό εξάμβλωμα που λέγετε greekglish. Εδώ μέσα αυτό τέλειωσε οριστικά και αμετάκλητα. 


Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Πως πάνε οι μεταγραφές στον Ατρόμητο?



«Μαθαίνουμε» και «διαβάζουμε» για μεταγραφές του Ατρομήτου, μερικές από τις οποίες ενώ εμφανίζονται  «τελειωμένες» και σίγουρες μετά από λίγες μέρες έχουν «χαλάσει».

Για παράδειγμα μερικά ονόματα που εμφανίστηκαν κατά καιρούς (και στο συγκεκριμένο blog γράψαμε ένα δύο ) ήταν οι Καζάκος, Πουλιός, Κούτικας, Κάμπουρας,  Κιάφα, Κυριακούδης, Νέλα, Παλάυρας, Γούτης.

Την μία διαβάζουμε για βομβιστικές επιθέσεις  και την άλλη για απανωτούς οργασμούς. Ο πρόεδρός μας, δήλωσε πως θα κάνουμε πρωταθλητισμό. Έχει την καλοσύνη κάποιος από το ΔΣ της ομάδας, στον επίσημο ιντερνετικό της φορέα (ή σε όποιον άλλο εκπρόσωπο θέλει ) να ενημερώσει τι έχει κάνει ως τώρα να ξέρουμε που βαδίζουμε?

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Συγχαρητήρια σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά της Γ΄Λυκείου

Ειδικότερα εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στα παιδιά που οι κόποι τους επιβραβευτήκαν, μέσα από αυτό το ψυχοφθόρο και ανελέητο σύστημα εξετάσεων.

Συγχαρητήρια και στο γιό μου. Του αφιερώνω το πρώτο τραγούδι που άκουσα μία αντίστοιχη μέρα σαν την δική του πριν πολλά χρόνια.

Rolling Stones - Congratulations



Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Όχι βιασύνες για ΟΦΗ και Εργοτέλη…



…όπως διαβάζουμε σε μερικά  blogs του νησιού διότι….

Υπάρχει, ένα «παραθυράκι», να πάρουν οι δύο ομάδες «μεταγραφή» σε άλλη ποδοσφαιρική Ενωση, όπως κάνουν οι διαιτητές. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, οι διαιτητές δηλώνουν και αλλαγή έδρας, κάτι που θα πρέπει να κάνουν και οι ομάδες (σ.σ. σε Ρέθυμνο ή Λασίθι)!

Επιπλέον, το άρθρο 16 του καταστατικού της ΕΠΟ προβλέπει ότι «τα σωματεία που είναι μέλη της ως άνω ένωσης (σ.σ. που έχει διαγραφεί) και τα οποία είναι αναγνωρισμένα από την Ε.Π.Ο. μπορούν να υπαχθούν σε γειτονική ένωση εντός εξήντα (60) ημερών από την απόφαση περί διαγραφής, άλλως διαγράφονται».

Αρα, σε αυτό το ενδεχόμενο, ΟΦΗ και Εργοτέλης θα έχουν 60 μέρες για να καθορίσουν τη στάση τους…

Πηγή SENTRAGOAL

Νέλα και Παλαύρας….



…κατά 99,9 στον Ατρόμητο ενώ υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει και τρίτος παίκτης από τον Άτλα.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

All Star FootBall


Θα ήταν ακόμη στον Κανάρη της Χίου....

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου μιλώντας στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" αποκάλυψε ότι έστειλε σήμερα προσωπική επιστολή στον εκτελεστικό γραμματέα της FIFA Ζερόμ Βάλκε και τον ενημερώνει για τις παραβιάσεις καταστατικού της ΕΠΟ και γιατί η αντιπολίτευση προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου αύριο εκδικάζονται τα ασφαλιστικιά μέτρα.
 

"Ζητάμε την έκπτωση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, η οποία ουδέποτε απάντησε επί της ουσίας", τόνισε ο κ.Χατζηαποστόλου και πρόσθεσε: "Είναι απολύτως δικαιολογημένη η προσφυγή μας και η ΕΠΟ το μόνο που κάνει είναι να εκβιάζει τον δικαστή με την παρουσία ελληνικών ομάδων που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν υπάρχει κανένανς κίνδυνος να μας αποβάλει η FIFA διότι δεν υπάρχει πολιτική παρέμβαση. 

Όσο για το ποδοσφαιρικό παρελθόν στο οποίο εναντιώνονται οκ.Σαρρής και οι σύμβουλοι του, ξεχνούν ότι δεν θα υπήρχαν αν δεν τους στήριζε αυτό το παρελθόν. Το ποδοσφαρικό παρελθόν είναι ο γεννήτορας του σημερινού προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος τώρα θα ήταν ακόμη στον Κανάρη της Χίου".

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αξιότιμε κε Σαρρή

Αναφερόμαστε στην επιστολή σας της 27ης Μαΐου 2013, το περιεχόμενο της οποίας λάβαμε υπόψιν μας και επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την έγκαιρη ενημέρωσή μας σχετικά με το θέμα αυτό.

Προς τούτο, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι η ΟΥΕΦΑ έχει την ακλόνητη πεποίθηση ότι η εκλογή του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) διεξήχθη με τον σωστό τρόπο και σε συμφωνία με το καταστατικό και τους κανονισμούς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πρόσθετα θεωρείται αυτονόητο ότι η ΟΥΕΦΑ δύναται μόνο να αναγνωρίσει διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εφόσον τα μέλη του έχουν εκλεγεί ως αποτέλεσμα μίας διαδικασίας η οποία διεξήχθη από την ίδια την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η ΟΥΕΦΑ δεν θα μπορούσε να αποδεχθεί τον διορισμό των μελών του διοικητικού συμβουλίου από ένα κρατικό δικαστήριο.

Μετά τιμής

ΟΥΕΦΑ

Alasdair Bell

Γενικός Σύμβουλος/Διευθυντής Νομικής Υπηρεσίας."

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

A.O. Μυκόνου – Κανάρης 2-1



Δεν τα κατάφερε τελικά ο Κανάρης με συνέπεια την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί εντός των τειχών. Όλα θα ήταν διαφορετικά αν το σουτ του Καπού στο 94΄ είχε καλύτερη τύχη.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα του Κάβουρα όσο και στους φιλάθλους που τον ακολούθησαν.