Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ατρόμητος - Καρυές 2-1


Άλλη μια εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας, αλλά χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή της.

Ίσως η βαθμολογική αδιαφορία να έπαιξε τον ρόλο της, αλλά όταν είσαι η πιο παραγωγική ομάδα με την καλύτερη επίθεση κι έχεις απέναντί σου την 2η χειρότερη άμυνα, τουλάχιστον δεν πρέπει ν’ αφήνεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα. Αντιθέτως η εικόνα του παιχνιδιού έδινε την εντύπωση ότι αναμετρώνται δύο ισοδύναμες ομάδες και μόνο οι φωνές των φιλάθλων προϊδέαζαν για τον γηπεδούχο.

Οι Καρυές χωρίς να έχουν να χάσουν κάτι, προσπάθησαν για την ιστορία τους, κρατώντας όσο μπορούσαν μακριά από την εστία τους τους επιθετικούς της ομάδας μας, και ψάχνοντας με μακρινές μπαλιές τον γρήγορο Ζώη και τον κινητικό Κοϊνάρη, κατάφεραν να προηγηθούν στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και τελικά να χάσουν το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

Φάσεις και γκόλ :

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

15’ από πάσα του Νύκτα στον Π.Σούκα μέσα στην περιοχή, ο 2ος πιάνει το διαγώνιο σούτ αλλά η μπάλα φέυγει έξω από το δεξί δοκάρι των Καρυών.

21’ σέντρα Σ.Σούκα στο 2ο δοκάρι, κατεβάζει με το δεξί και γυρίζει ταυτόχρονα ο Καρανικόλας κι απ’ευθείας με το αριστερό το σούτ, αναγκάζει τον τερματοφύλακα σε ωραία απόκρουση.

22’ φάουλ για τις Καρυές, εκτελείτε στο 2ο δοκάρι, προσπαθεί για την κεφαλιά ο Πάγκαλος αλλά κοντράρεται και μπλοκάρει ο Γεωργιάδης.


26’ μακρινό σούτ του Σ.Σούκα, στα χέρια του Μπουζάνη.

30’ νέο φάουλ για τις Καρυές, πάλι στο 2ο δοκάρι η εκτέλεση, κεφαλιά πάσα στο πέναλτι, ανάποδο ψαλίδι του Ζώη πάνω από τα δοκάρια του Γεωργιάδη.

33’ φάουλ για τον Ατρόμητο έξω από την περιοχή, το εκτελεί ωραία ο Σταματελόπουλος, εντυπωσιακά στην αρ. γωνιά του πέφτει και διώχνει ο Μπουζάνης, στην επαναφορά κεφαλιά του Νύκτα πάνω από τα δοκάρια.

45’ δυνατό σούτ έξω από την περιοχή του Κοϊνάρη, στο οριζόντιο δοκάρι του Γεωργιάδη κι άουτ.

45’+1 ωραία προσπάθεια του Νύκτα από δεξιά, πασάρει στον Π.Σούκα το πλασέ με το αριστερό άσχημο κι άουτ.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

50’ φάουλ στο κέντρο για τις Καρυές, με γέμισμα στην μικρή περιοχή του Ατρομήτου, πιάνει το διαγώνιο σούτ ο Κοϊνάρης και 0-1.

51’ προσπάθεια του ΚΑρανικόλα από αριστερά μέσα στην περιοχή, βρίσκεται στο έδαφος, πέναλτι δίνει ο διαιτητής. Αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Μουλάκης στην δεξιά γωνία, πέφτει κι αποκρούει σε κόρνερ ο Μπουζάνης.


66’ κόρνερ Σταματελόπουλου στο 1ο δοκάρι, κεφαλιά του Νύκτα ισοφαρίζει το σκόρ 1-1.

73’ σέντρα Νύκτα στο 1ο δοκάρι, απ’ευθείας το πλασέ στην κίνηση από τον Μουλάκη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

77’ απ’ευθείας κόκκινη για τον Σταματελόπουλο για εξύβριση σύμφωνα με τον διαιτητή. Εδώ να πούμε ότι στην κόντρα της μπάλας πάνω στον διαιτητή, ο Σταματελόπουλος κάτι είπε, οπότε εάν ο διαιτητής έκρινε ότι αναφερόταν στον ίδιο μάλλον σωστά του έδειξε την κάρτα. Αν το είπε γενικά για την φάση της κόντρας, τότε κακώς την έδειξε.

78’ μπάσιμο του Π.Σούκα από δεξιά και παράλληλη μπαλιά, αφήνει ο Μουλάκης στο 1ο δοκάρι, αλλά ο επερχόμενος Νύκτας δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα.

82’ απ’ευθείας φάουλ του Νύκτα, έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρετε στο τείχος κι αλλάζει πορεία, αλλά περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι.



84’ λύτρωση για τον Ατρόμητο, όταν σε σέντρα του Νύκτα στο 2ο δοκάρι, ο Σέργης γυρίζει υποδειγματικά στον Μουλάκη στο πέναλτι, που με πλασέ κάνει το 2-1.


85’ γύρισμα του Νύκτα στον Σέργη, το σούτ από το ύψος του πέναλτι με εξωτερικό φάλτσο, καταλήγει άουτ.

90’+1 πάσα Καλογερά στον Ρούσσο, αυτός πιάνει το δυνατό σούτ, με υπερένταση αποκρούει ο Γεωργιάδης και κρατάει την νίκη για τον Ατρόμητο.

90’+2 ωραίο δυνατό σούτ του Ναρλιάν, έξω από την περιοχή, τραντάζει το αριστερό δοκάρι του Μπουζάνη, που απλά έβλεπε την μπάλα.

Η διαιτησία του κ.Στουπάκη δεν είχε προβλήματα, ελέγχεται μόνο για την αποβολή του Σταματελόπουλου.

Ατρόμητος (Γ. Σούκας) : Γεωργιάδης, Τσιρνίκας (Σέργης), Κύλης, Τομάζος, Κρητικός, Καρανικόλας, Σ.Σούκας, Σταματελόπουλος, Π.Σούκας (Ναρλιάν), Μουλάκης, Νύκτας (Ποδιάς Στ.), Δασκάλου, Σάλβια, Τσόφλιας, Κολύβας.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Άξιος πρωταθλητής Χίου 2012-13 ο Κανάρης

Ήταν η καλύτερη και η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος το οποίο κατέκτησε απόλυτα δίκαια.

Συγχαρητήρια και καλή πορεία στα μπαράζ.


Κάτω Λεστινίτσα Χίου έκανε τον Κανάρη



Ο εκνευρισμός μερικών ξεπερνά τα όρια. Ο πρόεδρος του Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης, μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τον Κανάρη λέγοντας… «μην μας αδικήσετε για να ανέβει κάποια Κάτω Λεστινίτσα Χίου κύριε Σαρρή».

Βέβαια στις ίδιες δηλώσεις του, απαξιωτικα μίλησε και για το πρόεδρο της ΕΠΟ τον οποίο κατηγόρησε ότι εξυπηρετεί την ποδοσφαιροεκλογικη πελατεία του, «σμπρώχνοντας» (ήμαρτον…σμπρώχνω…τι ρήμα είναι αυτό πάλι?)  προς την άνοδο ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και απείλησε ότι θα το μετανιώσει πικρά (πως άραγε?).

Ώρες αργότερα επανήλθε λέγοντας «…ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΑΡΡΗ».

Περιμένουμε για τον συγκεκριμένο κύριο να εφαρμοστούν όλα όσα προβλέπουν οι κανονισμοί και για απαξιωτικές δηλώσεις προς το πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ, εκτός των υπόλοιπων άλλων απειλών.  

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις της ΕΠΟ για τον συγκεκριμένο κύριο. Για να δούμε θα πέσει ο πέλεκυς ή θα πάρουν φόρα και άλλοι? 


Υ.Γ.

Κάτω Λεστινίτσα να θυμίσουμε ήταν το "χωριό" (δεν υπάρχει τέτοιο όνομα) όπου εξελίχθηκε η ανεπανάληπτη κωμωδία του Ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο «η κυρά μας η μαμή».
 

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Αυτός ήξερε ότι δεν θα παίξει ποτέ στην εθνική Ελλάδας



Τοπικό πρωτάθλημα της Αχαϊας. Αναμέτρηση ανάμεσα στην Αστραπή Ψαροφαΐου κόντρα στην ομάδα του Λιμνοχωρίου. Σκοράρει και χαιρετά αλλά Κατίδη ο Σουγλέρης. 


Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Λάλησι κούκι μ' λάλησι


Ώρα για ένα παραδοσιακό τραγούδι από την Αρναία της Χαλκιδικής ένεκα των ημερών.

"..Λάλησι κούκι μ΄ λάλησι, όπους λαλούσις πρώτα
γυιέ μ΄ τι να λαλήσου μάτια μ΄ τι να πω, τι να σας μουλουγήσου.."


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Παραιτήθηκε ο κύριος Κουκής από την Ε.Π.Σ. Χίου



Διαβάζουμε στην  ΑΛΗΘΕΙΑ ότι ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Χίου είναι τέως (???) καθότι παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν, την Δευτέρα το βράδυ που μας πέρασε, υπήρξαν σκηνές απείρου κάλους στα γραφεία της ΕΠΣ. Ο κύριος Φραγκούλης Κουκής ανέφερε ότι θα δώσει την παραίτησή του γεγονός που τελικά έκανε.

Πάρα πολύ νωρίς άρχισαν οι ανακατατάξεις στο ΔΣ της ΕΠΣ δε νομίζετε?

Έμμεση αναφορά στο θέμα που ανέβασε ΑΛΗΘΕΙΑ είχε αναρτήσει χτες το Chiosgoals:

«...Τι έγινε ρε παλικάρια αποκλειστικάριοι!!! στη μούγκα τα μαχαιρώματα της Δευτέρας στην υπόγα??
Υπάρχει φως λέτε και ελπίς να μην υποβάλει ο αρχαίος την παραιτησούλα αύριο και αναμένετε??
...»

Y
ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Κυπελλούχος Χίου 2012-13 άξια ο Όμηρος



Το 90λεπτο έληξε 0-0, στην παράταση το σκορ έγινε 1-1 (προηγήθηκε ο Όμηρος) και στην διαδικασία των πέναλτι νίκησε ο Όμηρος με 4-2. Η Δάφνη αστόχησε με Σεζένια και Ζαμπετάκη.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Καλύτερα στη μπλακ-λιστ παρά στη βλακ-λιστ διότι...

...ο  καλύτερος τρόπος ν' αποδείξεις στον βλάκα ότι κάνει λάθος, είναι να τον αφήνεις να συνεχίζει τον δρόμο του.



Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Βαρβασιακός - Ατρόμητος 3-2



Αυτό που φαινόταν τις τελευταίες αγωνιστικές, πραγματοποιήθηκε σήμερα. Ήττα και πόνεσε περισσότερο αφού συνοδεύτηκε από τον τραυματισμό του Παντελή στο χέρι με τις τελευταίες εκτιμήσεις να μιλάνε για κάκωση στον αγκώνα. Περαστικά να είναι.


Η ομάδα ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το προηγούμενο παιχνίδι. Πολύ κακό πρόσωπο, χωρίς καθαρό μυαλό, με προβληματική ανάπτυξη και 2 γκόλ παθητικό μέσα στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού. Αν συμπληρώσεις και την αποβολή του Μίζερου στο 1ο ημίχρονο, η εικόνα της έμοιαζε τραγική.

Ο Βαρβασιακός απαλλαγμένος μετά από την προηγούμενη νίκη από άγχος, χτύπησε όπου μπορούσε με τους γρήγορους επιθετικούς του και με κλειστή άμυνα με βοήθειες κατάφερε έστω και στο τέλος να φύγει με μια μεγάλη νίκη.

Φάσεις και γκόλ :

1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

2’ κλέψιμο της μπάλας στο ύψος της περιοχής του Ατρομήτου, αφού δεν έδιωξε κανείς μακριά τον κίνδυνο, σέντρα σούτ, πετάγεται ο Ντεμίρι και με σούτ ανοίγει το σκόρ 1-0.

8’ Φάουλ έξω από περιοχή του Σταματελόπουλου στο 2ο δοκάρι πετάγεται ο Π.Σούκας αλλά για ελάχιστο δεν βρίσκει την μπάλα.


14’ νέο φάουλ σχεδόν το ίδιο, διεκδίκηση της μπάλας από Σ.Σούκα και Μουλάκη, η μπάλα φεύγει άουτ.

19’ σέντρα του Καρανικόλα στο 1ο δοκάρι προλαβαίνει ο Ανδρεάδης τον Π.Σούκα και διώχνει, την επαναφορά ο Ναρλιάν με σούτ αλλά πάνω από τα δοκάρια.

20’ κόρνερ για Βαρβασιακό, πηδάει και διώχνει ο Μουλάκης, γέμισμα μέσα στην περιοχή, καλυπτόμενος ο Ντεμίρι απ’ευθείας το σούτ 2-0.

28’ φάουλ απ’αριστερά του Σταματελόπουλου κεφαλιά πάσα του Μουλάκη, νέα κεφαλιά Π.Σούκα έξω από αρ. δοκάρι.


36’ δυνατό σούτ του Π.Σούκα από τη γωνία της περιοχής, σύριζα από το αρ. δοκάρι.

37’ πάσα στον Σταματελόπουλο, στο ύψος της περιοχής, σούτ δίπλα από το δοκάρι.

42’ 2η κίτρινη κάρτα στον Μίζερο για χέρι, (1η σε αντικανονικό μαρκάρισμα πριν 7 λεπτά) κόκκινη.

45’ σέντρα Νύκτα απ’αριστερά στο 2ο δοκάρι Μουλάκης, στοπάρει και σουτάρει, γκόλ, αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ από τον βοηθό.

45+1’ φάουλ Μουλάκη λίγο έξω από την περιοχή, απ’ευθείας δίπλα από την συμβολή των δοκαριών.

2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

49’ από πλάγιο άουτ του Καρανικόλα, διώχνει ο Ανδρεάδης ανάμεσα σε Μουλάκη και Π.Σούκα.

51’ επικίνδυνη αντεπίθεση του Βαρβασιακού, ο Μπάλιου με ψηλοκρεμαστό σούτ σε τετ α τετ προσπαθεί να κρεμάσει τον Σάλβια, ο οποίος με δυσκολία διώχνει σε κόρνερ.

55’ μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Σέργη, ο Νύκτας μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό σούτ μειώνει για το 2-1.

60’ από ελεύθερο του Σάλβια, κεφαλιά πάσα του Μουλάκη στον Π.Σούκα, προλαβαίνει τον τερματοφύλακα και σχεδόν μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

73’ σούτ Μπάλιου στη δεξιά γωνία, πετάγεται ο Σάλβια και διώχνει σε κόρνερ.

74’ τετ α τετ Νύκτα στην μικρή περιοχή, προτιμάει να δώσει στον Μουλάκη, εκείνος το σούτ πάνω από τα δοκάρια.

79’ Σοβαρός τραυματισμός του Π.Σούκα, ο οποίος φεύγει για το Νοσοκομείο συνοδεία του προέδρου.

82’ νέο σούτ του Μπάλιου από το ύψος του πέναλτι, ψηλά.

90+2’ μπάσιμο του Ντάνου απ’αριστερά στην περιοχή, τον ανατρέπει ο Ποδιάς, πέναλτι δείχνει ο διαιτητής. Το εκτελεί ο Στάθης, παρόλη την προσπάθεια του Σάλβια 3-2.


Στην επόμενη φάση σφυρίζει την λήξη ο διαιτητής.

Ατρόμητος (Γ.Σούκας) : Σάλβια, Καρανικόλας, Ναρλιάν, Κρητικός, Σέργης, Μίζερος, Σούκας Σ., Σταματελόπουλος, Νύκτας, Σούκας Π., Μουλάκης, Δασκάλου, Γεωργούλης, Τσιρνίκας, Γεωργιάδης, Ποδιάς Στ., Τσόφλιας, Ποδιάς Μ.

Βαρβασιακός - Ατρόμητος 3-2 τελικό

LIVESCORE
Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ο Ατρόμητος που παίζει με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Μίζερος) χάνει εύκολα με 0-2 στο α΄ημίχρονο καθώς η αγωνιστική του εικόνα  είναι τουλάχιστον τραγική.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Βελτίωση στα τρεξίματα στο δεύτερο ημίχρονο και 2-2 με Νύκτα και Π. Σούκα.
Τραυματίστηκε ο Π. Σούκας στο χέρι και πήγε νοσοκομείο συνοδευομενος απο τον πρόεδρο. Ευχόμαστε να μην είναι κάτι το σοβαρό.
Πέναλτι στις καθυστερήσεις και 3-2 ο Βαρβασιακός.

Τελικό σκορ 3-2.

Περισσότερα αργότερα και βέβαια αναλυτικά στο ρεπορτάζ.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Λαίλαπας - Ατρόμητος 2-3


Άλλη μια κακή εμφάνιση για την ομάδα μας, που συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν δικαιολόγησε την βαθμολογική θέση της.
Η ομάδα του Λαίλαπα εκμεταλλεύτηκε άριστα τα κενά στις γραμμές του Ατρομήτου, πέτυχε δύο υπέροχα γκολ κι αν έβαζε και το πέναλτυ ίσως η κατάληξη του παιχνιδιού να ήταν διαφορετική.

Φάσεις και γκόλ :

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά εκμεταλλευόμενη τη νωθρότητα της αντιπάλου και με διαγώνιο σούτ του Π.Σούκα από κεφαλιά πάσα του Νύκτα σημειώνει το 0-1.

Στα μέσα του ημιχρόνου σε σέντρα από αριστερά του Ναρλιάν, ο Μουλάκης βγαίνει μπροστά από τον αμυντικό και πιάνει την γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ισοφάριση για τον Λαίλαπα όταν το πλασέ του Μαθιούδη στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, δεν άφησε περιθώρια στον Σάλβια και 1-1.

Ο Ζανίκος «τσιμπάει» την μπάλα με το κεφάλι μπαίνοντας στην περιοχή, και συγκρούεται με 2 παίκτες της ομάδας μας. Πέναλτι δίνει ο διαιτητής. Το εκτελεί στα δεξιά ο Πιτσικούλης αλλά έξω από τα δοκάρια.

Για την συνέχεια κάποιες μακρινές μπαλιές στους επιθετικούς του Λαίλαπα που κινούνταν στην πλάτη των αμυντικών μας και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάση στα καρέ της ομάδας μας και ένα γκολ του Μουλάκη, προς το τέλος του ημιχρόνου, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε το 1ο με κακό ποδόσφαιρο και αν κάτι ξεχώρισε ήταν οι προσωπικές ενέργειες κάποιων παικτών.

Σε μία τέτοια φάση από τα δεξιά, στο σημαιάκι του κόρνερ, αφού ελίχθηκε ανάμεσα σε 2 παίκτες του Ατρομήτου ο Πολίτης, έβγαλε την σέντρα στο πέναλτι κι ο επερχόμενος Ζαννίκος με απευθείας σούτ έκανε το 2-1.

Η ομάδα μας προσπάθησε να πιέσει, αλλά βρισκόταν μακριά από τον καλό της εαυτό, και με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και μακρινές μπαλιές δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Λαίλαπα. Αντίθετα με επικίνδυνες αντεπιθέσεις ο Λαίλαπας έδειχνε ότι μπορούσε να σημειώσει και 3ο τέρμα.

Ο προπονητής έκανε όλες τις αλλαγές προσπαθώντας να τονώσει την επιθετικότητα του Ατρομήτου.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι θα γινόταν η έκπληξη, κάτι η ικανότητα των παικτών μας, κάτι η αδράνεια των αντιπάλων φθάσαμε από το ναδίρ στο ζενίθ μέσα σε 8 λεπτά.

Από κόρνερ αριστερά του Σ.Σούκα, στο 2ο δοκάρι ο Τομάζος με κόντρα σημειώνει την ισοφάριση 2-2.

Φάουλ από αριστερά του Σταματελόπουλου, γυριστή κεφαλιά του Μουλάκη στην απέναντι γωνία, παρόλη την προσπάθεια του τερματοφύλακα δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκόλ και 2-3.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα τελείωνε «ήσυχα κι όμορφα» το παιχνίδι, κάποιος αποφάσισε να τραβήξει πάλι τα φώτα της δημοσιότητας. Ο διαιτητής Σταφίδας βέβαια, που τον είχαμε ξεχάσει τώρα τελευταία.

Έδειξε δύο κίτρινες κάρτες – κόκκινες στους αδελφούς Πιτσικούλη και απ’ευθείας κόκκινη στον Τομάζο επειδή νόμιζε ότι τον σχολίαζε με τον Ζαννίκο που μιλούσε. Ωραία πράγματα δηλ. Να δούμε πάλι τι θα σκαρφιστεί να γράψει στο Φ.Α. για να δικαιολογήσει τις αποφάσεις του. Να τον χαίρεστε που τον έχετε και να τον κρατήσετε στο απυρόβλητο διότι μόνιμα όλοι οι άλλοι κάνουν λάθος. Αυτός ποτέ.

Χαρακτηριστική σκηνή στο τέλος του παιχνιδιού, να βρίζουν παίκτες και φίλαθλοι και να κινούνται κατά του διαιτητή, η προπονήτρια στο μπάσκετ να ικετεύει να μην βρίζουν γιατί προπονούσε μικρά κορίτσια κι άκουγαν κι ο προπονητής του Λαίλαπα να λέει «θα μας πας φυλακή εσύ τελικά…»

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΣΟΥΚΑΣ) : Σάλβια, Καρανικόλας, Κύλης, Δασκάλου (Κρητικός), Γεωργούλης (Μίζερος), Τομάζος, Σ. Σούκας, Ναρλιάν (Σταματελόπουλος), Νύκτας, Π.Σούκας, Μουλάκης, Σέργης, Γεωργιάδης, Ποδιάς.